Messarin talkoot

Aika: 7.-10.12.2017

Hei, kohta olisi taas aika Messarin talkoiden!

Oletteko huomanneet, että Koiramessut 2017 järjestetään Helsingin messukeskuksessa pe 8.12. - su 10.12.?

Yhdistyksemme panosta kaivataan taas talkoilun merkeissä. Joten laittakaapa merkintää kalentereihinne ja ilmoittautuakin saa jo minulle: laura.raekannas (@) gmail.com.

Kaikille talkoolaisille palkkioksi Tolenteri, ruoka-, kahvi- ja parkkiliput sekä tietysti ilmainen sisäänpääsy näyttelyyn! Bonuspalkkiona vähintään kaksi näyttelypäivän vuoroa tekeville 20€ lahjakortti Tolleri Putiikkiin <3

Tehtävät lyhyesti:

  • Rakennuspäivänä (to 7.12) levitellään mattoja sekä kasataan pöytiä, tuoleja ja kehänumeroita kehiin ja rakennetaan kehät. Sekä teipataan häkkialueet.
  • Näyttelypäivinä vastuullamme on yleinen opastus ja ovivalvonta. Vastailemme yleisön kysymyksiin ja valvomme, että koirien häkit pysyvät niille varatuilla paikoilla.
  • Purku tapahtuu sunnuntai-iltana, näyttelyn sulkeuduttua. Silloin kerätään matot pois, pakataan tuolit ja pöydät niille varattuihin telineisiin ja poistetaan teipit lattioista.

Talkoolaisten suhteen ainoa rajoitus on, että näyttelypäivinä talkoolaisten täytyy olla 18-vuotta täyttäneitä. Rakennukseen ja purkuun voivat osallistua myös nuoremmat.

Näyttelypäivien kesto on klo 7-21 ja toivomme, että suurin osa talkoilijoista voisi lupautua näyttelypäivinä puoleksi päiväksi hommiin eli joko klo 7-14 tai klo 14-21, mutta kaikki apu on tarpeen eli myös lyhemmäksikin aikaa saa toki tulla. Rakennuspäivänä suurin osa hommista tapahtuu iltapäivällä/illalla eli töiden jälkeen ehtii vielä vallan mainiosti mukaan.

Ilmoittautuessasi kerro minä päivinä pääset paikalle ja tuletko aamu- vai iltavuoroon vai mahdollisesti koko päiväksi. Jos tulet näistä poikkeavana aikana, niin tarkenna ajat, jolloin pääset tulemaan. Muista laittaa ilmoittautumiseesi myös puhelinnumerosi ja syntymäaikasi.

Terkuin Laura ja Kympit Krista Hakkala & Antti Terävä