Mölleri 2018
Aika: 4.8.2018
Paikka: Sastamala

Tuomarina Sanna Rantanen.

Aamupäiväryhmä alkaa klo 9:00 (7 koirakkoa)
Iltapäiväryhmä alkaa klo 11:00 (8 koirakkoa)

Novascotiannoutajat ry:n jäsenille, ilmottautuminen 18.6.- 20.7. rivinojas@gmail.com Lisätietoja ilmottautuneille. Ilmottautumalla Mölleriin, hyväksyt, että kokeen järjestämisen vastuuhenkilöt voivat käsitellä ilmoittamiani henkilötietoja ja julkaista niitä tarpeen mukaisesti ja soveltuvin osin kokeen osallistuja- ja tulosluettelossa koepaikalla ja kokeeseen liittyvissä julkaisuissa internetissä tai muissa yhdistyksen medioissa.
Osallistumismaksu 25€ maksetaan paikan varmistuttua.

Mölleri on epävirallinen nomen alokasluokkaa vastaava koe novascotiannoutajille. Möllerin tarkoitus on kannustaa uusia koirakoita ottamaan osaa noutajien metsästyskokeisiin. Mölleri on mahdollisimman paljon oikean alokasluokan kaltainen, mutta osaa tehtävistä voidaan halutessa helpottaa. Mölleri suoritetaan riistoilla.
Osallistumisoikeus novascotiannoutajilla, koiran pitää olla vähintään 8kk ikäinen, eikä sillä saa olla tulosta nomen alokasluokasta (ALO0 ei ole tulos). Mikäli Mölleri ei täyty Mölleri-tittelistä kilpailevista, voidaan paikat täyttää tollereilla joilla on jo tulos ALO-luokasta. Taipumuskoetulos ei ole pakollinen.
Mölleri sisältää: motivoitu ohjaus, haku ja markkeeraukset
Mölleristä saa kirjallisen arvostelun, koiran saa halutessaan pitää kytkettynä, mutta se vaikuttaa arvosteluun.

Noudatetaan kennelliiton rokotus- ja tunnistusmerkintäsääntöjä. Huomioithan myös antidoping-määräykset.

Tapahtumaa spnsoroi: 

https://www.wuf.fi/ 

Evidensia Nekala