Messarin talkoot

Aika: 14.-16.12.2018

Tilanne 23.11.
Rakentaminen / lauantai: talkoilijoita on riittävästi.
Sunnuntai / purku: lisää talkoilijoita vielä kaivataan (etenkin su aamuun!).

 

Yhdistyksemme panosta kaivataan taas talkoilun merkeissä, kun Koiramessut 2018 järjestetään Helsingin messukeskuksessa la 15.12 - su 16.12. 2018.

Joten laittakaapa merkintää kalentereihinne ja toki saa jo ilmoittautuakin minulle: laura.raekannas (@) gmail.com.

Tehtävät lyhyesti: Rakennuspäivänä (pe 14.12) rakennetaan kehät eli levitellään mattoja, kasataan pöytiä & tuoleja ja teipataan häkkialueet. Näyttelypäivinä vastuullamme on yleinen opastus sekä ovivalvonta. Vastailemme yleisön kysymyksiin ja valvomme, että koirien häkit pysyvät niille varatuilla paikoilla. Purku tapahtuu sunnuntai-iltana, näyttelyn sulkeuduttua. Silloin kerätään matot pois, pakataan tuolit ja pöydät niille varattuihin telineisiin ja poistetaan teipit lattioista.

Talkoolaisten suhteen ainoa rajoitus on, että näyttelypäivinä talkoolaisten täytyy olla 18-vuotta täyttäneitä. Rakennukseen ja purkuun voivat osallistua myös nuoremmat.

Näyttelypäivien kesto on klo 7-21 ja toivomme, että suurin osa talkoilijoista voisi lupautua näyttelypäivinä puoleksi päiväksi hommiin eli joko klo 7-14 tai klo 14-21, mutta kaikki apu on tarpeen eli myös lyhemmäksikin aikaa saa toki tulla. Rakennuspäivänä suurin osa hommista tapahtuu iltapäivällä/illalla eli töiden jälkeen ehtii vielä vallan mainiosti mukaan.

Kaikille talkoolaisille palkkioksi Tolenteri. Ruoka-, kahvi- ja parkkiliput sekä tietysti ilmainen sisäänpääsy näyttelyyn kuuluvat etuihin. Kerrothan ilmoittautuessasi minä päivinä pääset paikalle ja tuletko aamu- vai iltavuoroon. Jos tulet näistä poikkeavana aikana, niin tarkenna ajat jolloin pääset tulemaan. Muista myös laittaa ilmoittautumiseesi puhelinnumerosi.

Etukäteen jo kiittäen ja ilmoittautumisia odotellen

Laura ja Kympit