Nuorten tollereiden noutokoulutuspäivä


Aika: 27.4.2019 klo 10 - 16

Päivitys 25.3. 
Kiitos huikeasta ilmoittautumismäärästä! Koulutus on täynnä. Toiseksi kouluttajaksi tulee Riku Pöyhönen, jotta saamme mahdollisimman monta koirakkoa mukaan. Olemme ilmoittautuneisiin yhteydessä sähköpostitse.

 

Tervetuloa nuorten tollereiden noutokoulutuspäivään! 

NOME-toimikunta järjestää nuorille koirille (rokotetuista pennuista n. puolitoistavuotiaisiin nuorukaisiin) noutokoulutuspäivän. Keskitymme noutavan tollerin peruskoulutukseen ja noutolajeissa ja metsästyksessä tarvittaviin lajitaitoihin. Koulutuspäivässä on mahdollista tutustua taippaririistoihin.

Järjestämme koulutuksen lauantaina 27.4. klo 10-16 Vesilahdella. Kouluttajana Riikka Pöyhönen. Mukaan mahtuu 8 koirakkoa, kuunteluoppilaiden määrää ei ole rajoitettu. Koulutuksessa huomioidaan kunkin koirakon omat koulutukselliset tavoitteet ja harjoituksia tehdään jokaisen koiran jaksaminen huomioiden. Päivän aikana puhutaan paljon, joten koirat saavat lepohetkiä.

Koulutus maksaa 10 e/koirakko. Kuunteluoppilaat maksutta. Koirakkojen osallistumismaksulla katetaan riistamaksu ja järjestäjien matkakulut, maksu paikan varmistuttua. Koulutuksessa ei tarjota ruokaa, joten päivään kannattaa varautua omin eväin.

Ilmoittautuminen 25.3. alkaen Nina Salolle tolleripojat@gmail.com. Ninalta voi myös kysyä lisätietoja. Ilmoittautumiset ovat sitovia, peruutukset vain sairaustapauksissa.