Messarin talkoot

Aika: 6.-8.12.2019
Paikka: Helsingin Messukeskus

Messarin talkoot pe 6.– su 8.12.2019

Suomen suurin koiratapahtuma eli Koiramessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 7.-8.joulukuuta 2019. https://www.koiramessut.fi

Viikonlopun aikana järjestetään NORD-näyttely Helsinki Winner sekä Kansainvälinen Voittaja sekä epäviralliset pentunäyttelyt Helsinki Winner Puppy Show ja Voittaja Puppy Show.

Yhdistyksemme talkoopanosta kaivataan näiden tapahtumien onnistumiseen! Varsinaiset näyttelypäivät ovat siis lauantai 7.12 ja sunnuntai 8.12 ja rakennuspäivä on 6.12.

Tehtävät lyhyesti:

  • Rakennuspäivänä levitetään mattoja lattioille, kootaan pöytiä sekä tuoleja, viedään kehänumerot kehiin ja rakennetaan kehät. Erityisen mieluisa tehtävä konkareille on häkkikehien teippaus.
  • Näyttelypäivinä vastuullamme on yleinen opastus ja valvonta. Vastailemme yleisön kysymyksiin ja valvomme, että häkit pysyvät niille sallituilla paikoilla.
  • Purku tapahtuu sunnuntai-iltana, näyttelyn sulkeuduttua. Silloin kerätään matot pois, pakataan tuolit ja pöydät niille varattuihin telineisiin ja poistetaan ne ihanat teipit lattiasta.

Talkoolaisten suhteen ainoa rajoitus on, että näyttelypäivinä talkoolaisten täytyy olla 18 vuotta täyttäneitä. Rakennukseen ja purkuun voivat osallistua nuoremmatkin.

Näyttelypäivien kesto on klo 7 – 21 ja toivomme, että suurin osa talkoilijoista pystyisi osallistumaan näyttelypäivinä puoleksi päiväksi hommiin eli joko aamuun klo 7 – 14 tai iltaan klo 14 – 21. Tosin kaikki apu on tarpeen, joten myös lyhyemmäksi ajaksi saa tulla. Rakennuspäivänä hommat painottuvat iltapäivään/iltaan.

Kaikille talkoolaisille on palkkioksi Tolenteri 2020. Ruoka-, kahvi- ja parkkiliput kuuluvat etuihin sekä tietysti ilmainen sisäänpääsy Koiramessuille.

Nyt kaikki ilmoittautumaan talkoisiin!

Yhdistyksemme saa talkoista rahallisen korvauksen, joka on merkittävä osa vuotuista budjettiamme. Tule mukaan talkoisiin ja mahdollistat yhdistyksemme aktiivisen toiminnan jatkossakin.

Kaikki tehtävät tehdään porukassa eikä ketään jätetä yksin. Uusien talkoolaisten pariksi laitetaan kokenut konkari, joten kenenkään ei tarvitse epäillä, ettei osaisi. Tehtävät ovat helppoja ja seura parasta mahdollista.

Ilmoittautuessasi kerro, minä päivinä pääset paikalla ja tuletko aamu- vai iltavuoroon vaiko mahdollisesti koko päiväksi. Muista laittaa ilmoittautumiseesi myös puhelinnumerosi.

Ilmoittautumisia odotellaan osoitteessa:  laura.raekannas@gmail.com

Terkuin Laura sekä Kympit Krista Hakkala & Antti Terävä