Nuorten Koirien Koulutuspäivä (peruttu)


Aika: 22.3.2020
Paikka: Päijät-Hämeen alue

Tapahtuma peruttu. Uusi ajankohta tapahtumalle pyritään löytämään. Kts. tiedote

Tervetuloa nuorten tollereiden koulutuspäivään! 

22.3.2020 klo 9-12 ja 13-16

Novascotiannoutajat ryn NOME-valmennustiimi järjestää nuorille koirille noutokoulutuspäivän. Päivään ovat tervetulleita alle 2-vuotiaat koirat, joilla on rokotukset kunnossa. Koulutuksessa keskitytään noutavan tollerin peruskoulutukseen sekä noutolajeissa ja metsästyksessä tarvittaviin taitoihin. Koulutuspäivässä on myös mahdollisuus tutustua riistaan.

Koulutuspäivä järjestetään sunnuntaina 22.3.2020 Päijät-Hämeen alueella (tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin). Kouluttajina toimivat Minna Helenius ja Anna Koski. Mukaan mahtuu 10 koirakkoa, jotka jaetaan kahteen tasoryhmään (aamupäivä- ja iltapäiväryhmä). Koulutuksessa huomioidaan kunkin koirakon omat koulutukselliset tavoitteet ja harjoituksia tehdään jokaisen koiran jaksaminen huomioiden. Päivän aikana puhutaan paljon, joten koirat saavat lepohetkiä.

Novascotiannoutajat ry:n jäsenet ovat etusijalla koulutukseen. Koulutus maksaa yhdistyksen jäsenille 15 €/koirakko, ei-jäsenille 30 €/koirakko. Kuunteluoppilaat maksutta. Koulutuksessa ei tarjota ruokaa, joten päivään kannattaa varautua omin eväin.

Ilmoittautuminen alkaa ma 10.2.2020. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset ovat sitovia, peruutukset vain sairaustapauksissa.

Ilmoittaudu mukaan lomakkeella: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeTIR6cxrgJeutYFSZ8IvVtN7ev5uYHTCoilIACCsnvmVy3rQ/viewform

Tapahtuma Facebookissa