Tollerileiri - PERUTTU

Aika: 27.-29.8.2021
Paikka: Sappee, Pälkäne

15.6.2021

Pitkällisen pohdinnan jälkeen leiritoimikunta on raskain mielin joutunut tekemään päätöksen Tollerileirin perumisesta myös tämän vuoden osalta. Elokuun viimeiselle viikonlopulle suunniteltu Tollerileiri perutaan nyt jo toista vuotta peräkkäin koronatilanteen vuoksi. Toimikunnassa halutaan toimia turvallisesti emmekä ole vielä valmiita kokoontumaan tiiviisti yhteen leireilemään. 

Tollerileirin jatko on tällä hetkellä epävarmaa, eikä suunnitelmaa seuraavasta leiristä ole. Nykyisen leiritoimikunnan resurssit eivät riitä jatkossa enää leirin järjestelyihin, koska useampi toimikuntalainen ei ole mukana enää ensi vuonna.

Jos yhdistyksestä löytyy uusi innokas leiripäällikkö, joka haluaa ottaa vastuun leirin järjestämisestä ja leiritoimikunnan kokoamisesta ensi vuodelle, laitathan viestiä sihteeri@tollerit.fi.

Kiitos kaikille meidän kanssa Tollerileiriä viettäneille!

Leiripäällikkö-Minna ja leiritoimikunta

--

Tollerileirin ajankohta muuttuu!

Tollerileiri on perinteisesti järjestetty kesäkuun toisena viikonloppuna. Koronatilanteen aiheuttaman epävarmuuden takia yhdistys on tänä vuonna päättänyt siirtää leirin elokuulle, jolloin toivottavasti leirin järjestäminen turvallisesti olisi paremmalla todennäköisyydellä mahdollista. 

Tollerileiri on tarkoitus järjestää 27.-29.8.2021 Sappeen Matkailukeskuksessa, Pälkäneellä. Laittakaa viikonloppu kalenteriin!

Lisätietoja leiristä julkaistaan lähempänä leiriä.