Messarin talkoot (Helsinki)

Aika: 17.-19.12.2021

Lisää apuja kaivataan vielä!

​Näyttelypäivinä erityisesti lauantai-ilta sekä sunnuntaiaamu kaipaisi vahvistusta, mutta kaikkiin vuoroihin otetaan kyllä apuja vastaan enemmän kuin mieluusti.

Näyttelyssä on käytössä koronapassi sekä voimassa vahva maskisuositus.

Talkoilu ei vaadi mitään erityisosaamista, hommat tehdään yhdessä eikä ketään jätetä yksin!  Ja seurakin on mitä mainiointa ? 

Messarin talkoot pe 17.12.– su 19.12.2021

Nyt näyttäisi siltä, että:

Suomen suurin koiratapahtuma eli Koiramessut (https://www.koiramessut.fi) järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 18. – 19.12.2021.

Yhdistyksemme talkoopanosta kaivataan taas tapahtuman onnistumiseen! Varsinaiset näyttelypäivät ovat siis lauantai 18.12 ja sunnuntai 19.12 ja rakennuspäivä on perjantai 17.12.

Tehtävät lyhyesti:

  • Rakennuspäivänä levitetään mattoja lattioille, kootaan pöytiä sekä tuoleja, viedään kehänumerot kehiin ja rakennetaan kehät.
  • Näyttelypäivinä vastuullamme on yleinen opastus ja valvonta ovilla.
  • Purku tapahtuu sunnuntai-iltana, näyttelyn sulkeuduttua. Silloin mm. kerätään matot pois ja pakataan tuolit&pöydät niille varattuihin telineisiin.

Talkoolaisten suhteen ainoa rajoitus on, että näyttelypäivinä talkoolaisten täytyy olla 18 vuotta täyttäneitä. Rakennukseen ja purkuun voivat osallistua nuoremmatkin.

Näyttelypäivien kesto on klo 7–21 ja toivomme, että suurin osa talkoilijoista pystyisi osallistumaan näyttelypäivinä puoleksi päiväksi hommiin eli joko aamuun klo 7–14 tai iltaan klo 14–21. Tosin kaikki apu on tarpeen, joten myös lyhyemmäksi ajaksi saa tulla. Rakennuspäivänä hommat painottuvat iltapäivään/iltaan.

Kaikille talkoolaisille on palkkioksi Tolenteri 2022. Ruoka-, kahvi- ja parkkiliput kuuluvat etuihin sekä tietysti ilmainen sisäänpääsy Koiramessuille.

Nyt kaikki ilmoittautumaan talkoisiin!

Yhdistyksemme saa talkoista rahallisen korvauksen, joka on merkittävä osa vuotuista budjettiamme. Tule mukaan talkoisiin ja mahdollistat yhdistyksemme aktiivisen toiminnan jatkossakin.

Kaikki tehtävät tehdään porukassa eikä ketään jätetä yksin. Uusien talkoolaisten pariksi laitetaan kokenut konkari, joten kenenkään ei tarvitse epäillä, ettei osaisi. Tehtävät ovat helppoja ja seura parasta mahdollista.

Ilmoittautuessasi kerro, minä päivinä pääset paikalla ja tuletko aamu- vai iltavuoroon vaiko mahdollisesti koko päiväksi. Muista laittaa ilmoittautumiseesi myös puhelinnumerosi.

Ilmoittautumiset osoitteeseen:  laura.raekannas@gmail.com

Terkuin Rekry-Laura sekä Kympit Krista Hakkala, Satu Soini ja Noora Lintula