Perusnoutokoulutus & NOME-hallintatreenit (Parainen)

Aika: 16.10.2021
Paikka: Parainen

PERUSNOUTOKOULUTUS

Novascotiannoutajat ry järjestää perusnoutokoulutuksen Paraisilla 16.10. klo 12-14. Koulutus on tarkoitettu kaikille noutoharjoittelusta kiinnostuneille. Keskitymme noutajaharrastuksen alkeiden opetteluun. 

Koulutuksen tavoitteena on antaa eväitä yhteistyön ja hallinnnan kehittämiseen sekä ohjeita noutoharjoittelun aloittamiseen. Harjoitukset toteutetaan koiran tason mukaan ja koira pääsee tutustumaan myös riistaan. 

Koulutus on tarkoitettu novascotiannoutajille. Novascotiannoutajat ry:n jäsenet ovat etusijalla.

Hinta jäsenille 5€, ei-jäsenille 15€.

Koulutuksessa on 2 ryhmää, josta kumpaankin otetaan 5 koirakkoa.
Kouluttajina Katja Stoltzenberg & Maija Mäkinen.

Koulutuksessa tulee huolehtia turvaväleistä, eikä flunssaisena saa tulla paikalle.

Ilmoittautumiset sähköpostitse 7.10. mennessä osoitteeseen maija.h.makinen@gmail.com.  Mainitse viestin otsikossa Perusnoutokoulutus.


NOME-HALLINTATREENIT

Omatoimiset NOME-hallintaan ja yhteistyöhön keskittyvät treenit pidetään Paraisilla 16.10. klo 15-16. Treenit on tarkoitettu kokeneemmille koirakoille, jotka pystyvät tekemään harjoitukset ryhmässä. Treenaamme mm. seuraamista, luoksetuloa, paikallaoloa ryhmässä. Treenit maksuttomat ja tarkoitettu vain yhdistyksen jäsenten novascotiannoutajille. Paikkoja 5.

Ilmoittaudu sähköpostitse 7.10. mennessä osoitteeseen maija.h.makinen@gmail.com.  Mainitse viestin otsikossa NOME-hallintatreenit.