Koirien allergiat ja autoimmuunisairaudet -luento

Aika: 23.4.2022 klo 13:00 - 16:00
Paikka: Teams etäluento

Paimensukuisen Lapinkoiran Seura ry ja Lappalaiskoirat ry sekä Novascotiannoutajat ry järjestää nettiluennon koirien allergioista ja autoimmuunisairauksista lauantaina 23.4. klo 13-16 Teamsin kautta. Osallistujat saavat luennosta myös tallenteen jälkikäteen.

Luennoitsijana toimii ELL Nina Mahlanen. Nina toimii Eläinkliniikka Peninkulman omistajaeläinlääkärinä sekä luottamustehtävissä mm. Suomen Kennelliitossa, Suomen Pystykorvajärjestössä sekä Cockerspanielit ry:ssä. Nina on erityisesti kiinnostunut koirien ja kissojen käytösongelmista, ihotaudeista, lisääntymisestä sekä koirien perinnöllisistä sairauksista. Hän on kasvattanut koiria vuodesta 1984 asti. 

Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollisuus jättää ennakkokysymyksiä koskien koirien allergioita ja autoimmuunisairauksia. Luennon lopulle on varattu aikaa myös keskustelulle. 

Luento on maksuton Paimensukuisen Lapinkoiran Seura ry:n, Lappalaiskoirat ry:n ja Novascotiannoutajat ry:n jäsenille. Muille luennon hinta on 25€ ja se laskutetaan sähköpostitse ennen luentoa.

Luennolle ilmoittautuminen 14.4.2022 mennessä. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa https://www.paimensukuinen.fi/ajankohtaista/nettiluento/.

Luennolle ilmoittautuneet saavat tapahtumalinkin ilmoittamaansa sähköpostiin perjantaina 22.4.2022.