HSKP agilityn piirinmestaruus - joukkuehaku

27.8.2017

Su 27.8.2017 Helsingin Seudun Kennelpiirin agilityn joukkuepiirinmestaruus

Puuttuuko sinulta piirinmestaruusjoukkuepaikka? Etkö pysty osallistumaan oman kennelpiirisi kilpailuihin? Jos näin on, lähde mukaan rotuyhdistyksen joukkueeseen 27.8.!

Novascotiannoutajat ry kuuluu Helsingin Seudun Kennelpiiriin ja lähetämme agilityn piirinmestaruuskilpailuihin yhden medi- ja yhden maksijoukkueen. Koiran ohjaajan tulee kuulua Novascotiannoutajat ry:hyn. Koiran ei tarvitse olla tolleri, mutta tollerit ovat etusijalla. Kisa käydään Vantaalla, paikkana Ojangon koiraurheilukeskus, Pitkäsuontie 8.

Joukkueessa voi olla neljä koirakkoa sekä varakoirakko. Mestaruus ratkaistaan kolmen parhaan koirakon tuloksen perusteella. 

Koiran ei tarvitse kilpailla 3 lk:ssa, voi olla myös alemman tasoluokan koira. Koira voi kilpailla vain yhden kennelpiirin joukkuepiirinmestaruuskilpailussa kalenterivuosittain.

Ohjaaja voi osallistua usean eri kennelpiirin joukkuepiirinmestaruuskilpailuihin eri koirilla. Yhden kennelpiirin joukkuepiirinmestaruuskilpailussa ohjaaja voi yhdessä kokoluokassa edustaa vain yhtä yhdistystä.
Tämän hetken (29.7.) tiedon mukaan erillistä edustuslupaoikeutta omalta lisenssiseuralta ei tarvita.

Jos innostuit, laitapa ilmoittautuminen osoitteeseen tolleriagility [@] gmail.com viimeistään keskiviikkona 16.8.2017. 

Kerro ilmoittauessasi:

-Koiran rekisterinumero, virallinen nimi, kutsumanimi

-Koiran omistajan nimi, ohjaajan nimi ja lisenssinumero, lisenssiseura, Novascotiannoutajat ry jäsennumero

-Voitko toimia varakoirakkona koirasi kanssa

Agilitytoimikunta muodostaa joukkueet, ilmoittautumisnopeus on hyvä juttu :).