Agilityn SM-joukkuehaku

24.4.2018

HAKU NOVASCOTIANNOUTAJAT RY:N AGILITYN SM-JOUKKUEISIIN

Novascotiannoutajat ry lähettää agilityn SM-kilpailuihin Vantaalle 17.6.2018 medi- ja maksijoukkueen. Osallistumisoikeus joukkuekisaan on kaikilla 3-luokassa kisaavilla koirakoilla. Pyydämme ilmoittamaan kiinnostuksesta joukkueisiin sähköpostitse 13.5.2018 mennessä osoitteeseen tollerit.agilitytmk(a)gmail.com. Ilmoita sähköpostissa koiran ja ohjaajan nimet, säkäluokka ja ohjaajan edustama seura. Novascotiannoutajat ry:tä edustavat koirakot ovat etusijalla joukkueisiin.

Joukkuetta varten tarvitaan muita seuroja edustavilta lupa edustaa rotuyhdistystä ja moni seura edellyttää, että ensisijaisesti haetaan edustusseuran joukkueeseen ja jos sieltä ei paikkaa saa, niin antavat sitten edustusluvan. Huomioithan tämän ja ilmoitat sähköpostissa myös oman arviosi luvan saamisesta ja aikataulusta, milloin edustusseurasi joukkuehaku päättyy. Ilmoita myös oletteko tarvittaessa käytettävissä varakoirakkona. Muistathan myös huomioida dopingvaroajat, jos koiralle on suunnitelmissa terveydellisiä tutkimuksia tai operaatioita. 

Jos joukkueisiin ilmoittautuu koirakoita enemmän, kuin paikkoja on tarjolla (4 koirakkoa + varakoirakko / joukkue), agilitytoimikunta valitsee joukkueiden kokoonpanot. Ensisijaisesti yksi ohjaaja osallistuu joukkueeseen yhdellä koiralla. 

Tervetuloa mukaan kilpailemaan iloisessa joukkueessa Suomenmestaruuksista!