Joukkuehaku SNJ:n rally-tokomestaruuteen

25.9.2018

Tervetuloa mukaan Novascotiannoutajat ry:n joukkueeseen SNJ:n rally-tokomestaruuskilpailuihin 1.12.2018 Espooseen

Suomen Noutajakoirajärjestö järjestää rally-tokomestaruuskisan 1.12 Espoon Agimestassa. Koe on samalla myös noutajien joukkuemestaruus, johon Novascotiannoutajat ry kokoaa oman joukkueensa. 

Joukkueessa tulee olla 3-5 koirakkoa: 2-3 ALO/AVO-tasoista ja 1-2 VOI/MES-tason koirakkoa. Huom! Ohjaajan on oltava sekä Novascotiannoutajat ry:n että Suomen Noutajakoirajärjestön jäsen. 

Lisätietoja kisasta löydät SNJ:n Facebook-sivuilta: https://www.facebook.com/suomennoutajakoirajarjesto/posts/1602753649830811 

Jäsenten ilmoittautuminen kokeeseen alkaa jo 1.10, eli nyt vain ripeästi laittamaan ilmoittautumisia tulemaan Hanna-Marille: hm.kinnunen@ainstainin.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitse omat ja koirasi tiedot, kilpailuluokka ja aiemmat tulokset. 

Mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin mukaan mahtuu, karsitaan koirat aiempien tulosten perusteella. Yhdistys maksaa yhden joukkueen kisaan. Joukkue kootaan kuitenkin nopealla aikataululla, joten 1.10 jälkeen joukkue täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

NYT ROHKEASTI ILMOITTAUTUMAAN!

Terveisin Novascotiannoutajien Rally-toko-toimikunnan väki