Mäntän Talvinomen joukkuehaku

9.3.2019

Yhdistys kokoaa joukkueita Mäntän Talvinomeen, joka järjestetään 9.3.2019 Korpilahdella. Jos haluat mukaan yhdistyksen joukkueeseen, ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pikaisesti, sillä kokeessa on rajattu määrä paikkoja.

Koe on epävirallinen nome-koe, joka suoritetaan eri rasteilla (haku, ohjaus- ja markkeerausrastit. Hyväksyttyä taipumuskoetulosta ei vaadita. Osallistumisoikeus on kaikilla koirilla, joilla ei ole avoimeen luokkaan oikeuttavia tuloksia Nome-b:ssä tai WT:ssä. Kokeen voi oman valinnan mukaa suorittaa joko riistalla tai dameilla.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan Talvinomeen yhdistyksen joukkueessa, ilmoittaudu Anninalle: annina.nurmikivi@gmail.com viimeistään 22.2.2019 vapaamuotoisella ilmoituksella, josta käy ilmi koiran virallinen nimi ja omistaja nimi ja yhteystiedot. (Koiran ohjaajan tulee olla yhdistyksen jäsen). Annina antaa joukkueeseen tuleville tarkemmat ohjeet ilmoittautumisen tekoon kun kolmen koirakon joukkue on saatu kasaan.

Itse kokeeseen koirakot ilmoittautuvat itse koekalenterin kautta ja yhdistys korvaa joukkueen osallistumismaksun suoraan osallistujille jälkikäteen.

Tervetuloa yhdistyksen joukkueeseen!