Terveyskyselykampanja

1.3.2019

Terveyskysely on tarkoitettu kaikille rekisteröidyille novascotiannoutajille. Kyselyyn vastaaminen ei edellytä jäsenyyttä Novascotiannoutajat ry:ssä. Terveyskyselyn tarkoituksena on kartoittaa tollereiden terveystilannetta ja samalla saadaan lisätietoa mm. luonteesta, rakennevirheistä ja kuolinsyistä. PEVISA -sairauksia lukuun ottamatta jalostustoimikunta saa tietoa rodun terveystilanteesta vain kasvattajien ja omistajien ilmoitusten perusteella.

Jokaisen koiran tiedot ovat tärkeitä riippumatta siitä onko koira terve, sairas tai jo edesmennyt. Lomakkeen voi täyttää koiran elinaikana useamman kerran, jos esimerkiksi sen terveydentilassa tapahtuu muutoksia tai se kuolee/lopetetaan. Myöhemmin puhjenneista sairauksista voi ilmoittaa myös sairausilmoituslomakkeella. Kyselyn vastaukset käsitellään luottamuksellisesti, mikäli omistaja niin haluaa. Lisätietoja kyselystä antaa jalostustoimikunta (jalostus@tollerit.fi).

Uuden kyselyn kunniaksi järjestämme terveyskyselykampanjan. Kaikkien 1.3.-31.8.2019 aikana vastanneiden kesken arvotaan tollerimainen yllätyspalkinto (arvo n. 75€). Lisäksi arvomme muutaman tuotepalkinnon.

 

Tervetuloa vastaamaan!