Pirkan Damien joukkuehaku

6.4.2019

Joukkue Pirkan Dameihin 6.4.2019 Hauholle

Yhdistys kerää joukkuetta/joukkueita PIRKAN DAMEIHIN. Koe järjestetään 6.4.2019 Lautsian lomakeskuksessa Hauholla. ILMOITTAUTUMINEN ON AUENNUT JO 25.2.2019 ja loppuu 18.3.2019. Tarkemmat ohjeet löydät SNJ:n koekalenterista sekä Pirkanmaan Noutajakoirayhdistyksen kotisivuilta.

Mikäli haluat Novascotiannoutajat ry:n joukkueeseen, laita viestiä Marille: sasurepe@gmail.com Kerro viestissä koirasi virallinen nimi ja syntymäaika sekä sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Kun saat varmistuksen joukkuepaikasta, voit ilmoittautua koekalenterissa ja maksaa ilmoittautumisesi. Yhdistys palauttaa sinulle osallistumismaksun kuittia vastaan.

Pirkan Damit on epävirallinen dameilla suoritettava koe. Koe on tarkoitettu 1.5.2017 jälkeen syntyneille koirille, joilla ei saa olla tulosta nome:n avo-luokasta. Joukkueiden määrä kennel- ja yhdistysjoukkeissa rajattu (25 joukkuetta yhteensä). Joukkueet otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, etusijalla yhdistyksen ilmoittama "ykkösjoukkue”. Yhdistyksen joukkueeseen osallistuvat koirakot eivät kuitenkaan saa olla kaikki samasta kennelistä.

Reippaasti leikkimieliseen joukkuekilpailuun mukaan!