Hae Nome-valmennustiimiin!

26.7.2019

Novascotiannoutajat ry perustaa Nome-valmennustiimin, jonka pääasiallinen tarkoitus on auttaa tollereiden ohjaajia viemään omia tollereitaan metsästyskokeiden (WT, Nome-A, Nome-B) ylempiin luokkiin ja saavuttamaan siellä tuloksia.

Tiimiin voivat hakea tavoitteellisesti ylempiin luokkiin harjoittelevat yhdistyksen jäsenet tollereidensa kanssa. Tiimiin hakevalla koirakolla tulee olla tulos (nolla ei ole tulos) metsästyskokeesta kuluvalta tai edelliseltä vuodelta. Pysyäkseen tiimissä, tulee koirakon osallistua vähintään yhteen kokeeseen vuoden aikana. 

Tiimiin valittavalla ohjaajalla on velvollisuus osallistua tiimin tai nome-toimikunnan järjestämiin koulutuksiin tai kokeisiin talkoilijana tai kouluttajana vähintään kerran vuodessa. 

Tiimi järjestää vuoden 2020 aikana kolme päivän mittaista koulutusta. Vuoden 2020 kouluttajaksi on lupautunut Santtu Narkilahti. Yhdistys tukee koulutuksia kustantamalla puolet kouluttajan palkkiosta eli toinen puoli jää tiimiläisten itsenä jaettavaksi. 

Hakemukset tiimiin osoitetaan Nome-toimikunnalle osoitteeseen annina.nurmikivi@gmail.com, laita otsikkoon ”Hakemus Nome-Valmennustiimiin”. Hakemuksesta tulee näkyä:

  • koiran virallinen nimi, kutsumanimi, ikä

  • kuluvan sekä edellisen kauden tulokset WT:ssä ja/tai Nomessa

  • Ohjaajan yhteystiedot

  • Lyhyet perustelut, miksi koirakko tulisi valita tiimiin

Viimein hakupäivä on 30.10.2019. Hakijat voivat täydentää tuloksiaan 3.11 asti.