Juhlavuoden logokilpailu

30.9.2019

Tänään 30.9.2019 on viimeinen päivä osallistua juhlavuoden logokilpailuun! Vielä ehtii mukaan!

Kaikille logoehdotuksen tähän mennessä sähköpostitse lähettäneille on vastattu. Jos et ole saanut viestiisi mitään kuittausta, ota uudestaan yhteyttä sihteeriin.

Ensi vuonna 2020 rotujärjestömme täyttää jo 30 vuotta! Juhlavuoden kunniaksi lähdemme hakemaan järjestöllemme uutta tuoretta logoa.

Olisiko juuri sinulla hyvä idea uudeksi logoksemme, joka ilmentää kaunista ja monipuolista rotuamme mahdollisimman edustavasti?

Lähetä viimeistelty kilpailuehdotuksesi sähköpostin liitetiedostona 30.9. mennessä osoitteeseen: sihteeri(a)tollerit.fi. Saatteeksi on merkittävä logon suunnittelijan ja/tai työryhmän jäsenten nimet.

Kilpailuehdotuksista hallitus valitsee parhaat ehdotukset julkaistavaksi, ja teille jäsenistölle äänestettäväksi.

Logon vaatimukset:
- Logon tulee toimia digitaalisessa ja painetussa viestinnässä, sekä mahdollisessa mainosmateriaalissa.
- Mikäli suunnittelmasi logo on värillinen, tulee sen toimia myös mustavalkoisena.
- Logon tulee sisältää rotujärjestön nimi Novascotiannoutajat ry.
- Kilpailutöissä käytettyä tekniikkaa ei ole rajoitettu. Novascotiannoutajat ry pidättää oikeuden muokata voittajaehdotusta siten, että logo on monipuolisesti hyödynnettävissä eri sovelluksissa (esim. vektorointi)
- Liitetiedoston muoto .jpg, .pdf tai .png ja koko max. 2 MB.
- Muista kunnioittaa toisten tekijänoikeuksia, joten ethän kopioi netistä toisten materiaalia.

Joulu-tammikuun aikana järjestettävässä äänestyksessä eniten ääniä saanut ehdotus valitaan yhdistyksen uudeksi logoksi. Logon tekijä palkitaan tuotepaketilla, joka sisältää uudella logolla varustettuja tuotteita.

Kilpailun voittaja luovuttaa rotujärjestölle yksinoikeudella vapaan käyttöoikeuden logoonsa.

Nykyinen logo on valittu yhdistyksen alkumetreillä järjestetyn suunnittelukilpailun kautta ja palvellut hyvin vuosikaudet:

Huom. Voit lähettää paperille piirretyn logoehdotuksen myös etanapostilla osoitteeseen Maija Mäkinen, Gästerbölentie 149, 21630 Lielahti TL. Tällöin yhdistyksellä on oikeus muokata piirros digitaaliseen muotoon.