Pirkan Damit -joukkuehaku

26.2.2020

Joukkue Pirkan Dameihin 4.4.2020 Hauholle

Yhdistys kerää joukkuetta/joukkueita PIRKAN DAMEIHIN. Koe järjestetään 4.4.2020 Lautsian lomakeskuksessa Hauholla. Ilmoittautuminen on alkanut 24.2.2020 ja loppuu 16.3.2020. Tarkemmat ohjeet löydät SNJ:n koekalenterista sekä Pirkanmaan Noutajakoirayhdistyksen kotisivuilta.

Mikäli haluat Novascotiannoutajat ry:n joukkueeseen, laita viestiä Päiville vikbergp@gmail.com. Kerro viestissä koirasi virallinen nimi ja syntymäaika sekä sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Kun saat varmistuksen joukkuepaikasta, voit ilmoittautua koekalenterissa ja maksaa ilmoittautumisesi. Yhdistys palauttaa sinulle osallistumismaksun tapahtuman jälkeen kuittia vastaan.

Pirkan Damit on epävirallinen dameilla suoritettava koe. Osallistumisoikeus joukkuekilpailuun on alle 22 kk ikäisillä koirilla, joilla ei ole avoimeen luokkaan oikeuttavia tuloksia nome-b- ja wt-kokeissa. Joukkueiden määrä kennel- ja yhdistysjoukkeissa rajattu (25 joukkuetta yhteensä). Joukkueet otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, etusijalla yhdistyksen ilmoittama "ykkösjoukkue”. Yhdistyksen joukkueeseen osallistuvat koirakot eivät kuitenkaan saa olla kaikki samasta kennelistä.

Reippaasti leikkimieliseen joukkuekilpailuun mukaan!