Ilmoita työ-/sankaritolleri

17.5.2021

Onko tollerisi pätevöitynyt työskentelemään ihmisen apuna tai nimetty Kennelliiton Sankarikoiraksi?

Novascotiannoutajat ry haluaa nostaa esille monipuolisen rotumme edustajia, jotka ovat koulutettu auttamaan ihmisiä. Tollereita työskentelee monenlaisissa tehtävissä ihmisten apuna, mm. hypokoirina, pelastuskoirina, kasvatus- ja kuntoutuskoirina sekä lukukoirina. Yhdistys haluaa lisätä näiden koirien arvostusta sekä kasvattaa ihmisten ymmärrystä siitä, miten monin eri tavoin koirat ihmisiä auttavat.

Mikäli tollerisi on saanut Kennelliiton Sankarikoira-arvonimen, voit sen yhdistykselle ilmoittaa. Yhdistys haluaa nostaa esille näitä sankarillisia koiria, jotka ovat pelastaneet ihmishenkiä.

Novascotiannoutajat ry on laatinut lomakkeen, jolla voit ilmoittaa oman koirasi pätevyydestä tai Sankarikoira-arvonimestä. Koirista on myös tulossa juttusarja Tolleri-lehteen. Mikäli haluat kirjoittaa koirasi osaamisesta jutun tai osallistua haastatteluun, jonka pohjalta juttu kirjoitetaan, lähetä viesti Satu Soinille (satus.soini@gmail.com).

Pääset täyttämään lomakkeen alla olevasta linkistä. Mikäli sinulla on useampia koiria, täytä jokaisesta koirasta oma lomake. Tietoja ei jaeta yhdistyksen ulkopuolisille. 

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa Satu Soini (satus.soini@gmail.com)

Linkki lomakkeeseen