Uusia aktiiveja kaivataan

22.12.2021


Hei just sinä agilityä, tokoa, rallytokoa tai mejää harrastava tolleristi! 

Yhdistyksemme kaipaa kipeästi uusia tekijöitä agilitytoimikuntaan (agilitytoiminta uhkaa lakata kokonaan ilman uusia toimijoita, joten viimeisiä tilaisuuksia viedään). 
Myös toko/rallytokotoimikuntaan kaivataan uutta vastuuhenkilöä ja ja lisää jäseniä. Kysyntää olisi erityisesti tokoharrastajille. Näihin hommiin et tarvitse aiempaa kokemusta, joten lähde rohkeasti mukaan yhdistyksen toimintaan ja pääset verkostoitumaan muiden tolleriharrastajien kanssa! 

Lisäkyselyt/toimikuntiin ilmoittautumiset suoraan toimikunnille. 

Agility: agilitytmk.tollerit@gmail.com
Toko/rallytoko: sihteeri@tollerit.fi

Toimikuntien pääasiallinen tehtävä on järjestää lajin mestaruuskoe (yleensä jonkin toisen yhdistyksen kokeen yhteydessä) ja koota joukkueita joukkuekilpailuihin (esim. SM-kisat).

Myös Tolleri-lehtemme on etsinyt jo useamman vuoden ajan TOKO- ja MEJÄ-toimittajia. Lehteen olisi avautumassa lisäksi rallytoko-toimittajan pesti. Mikäli olet kiinnostunut jostakin yllämainitusta lajista ja sinulla olisi intoa raportoida kerran-pari vuodessa esimerkiksi koetuloksia tai kirjoitella muutoin silloin tällöin lajisi kuulumisista lehteen, ota yhteyttä Tolleri-lehden päätoimittajaan: tiina.lehtinen(a)kotikone.fi