Joukkuehaku: Pirkan Damit

17.1.2022

Joukkue Pirkan Dameihin 2.4.2022

Yhdistys kerää joukkuetta/joukkueita PIRKAN DAMEIHIN. Koe järjestetään 2.4. Pälkäneellä. Ilmoittautumisaika kokeeseen 21.2.-14.3. Ilmoittautuminen tapahtuu SNJ:n koekalenterin kautta.

Mikäli haluat Novascotiannoutajat ry:n joukkueeseen, ilmoittaudu Johannalle sähköpostilla: Tolleriteam@gmail.com 20.2. mennessä. Kerro viestissä ainakin koirasi virallinen nimi ja syntymäaika sekä sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. (Koiran ohjaajan tulee olla yhdistyksen jäsen.)

Kun saat varmistuksen joukkuepaikasta, voit ilmoittautua koekalenterissa ja maksaa ilmoittautumisesi. Yhdistys palauttaa sinulle osallistumismaksun tapahtuman jälkeen kuittia vastaan.

Pirkan Damit on epävirallinen dameilla suoritettava koe. Osallistumisoikeus joukkuekilpailuun on alle 22 kk ikäisillä koirilla, joilla ei ole avoimeen luokkaan oikeuttavia tuloksia nome-b- ja wt-kokeissa. Joukkueet otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, etusijalla yhdistyksen ilmoittama "ykkösjoukkue”. Yhdistyksen joukkueeseen osallistuvat koirakot eivät kuitenkaan saa olla kaikki samasta kennelistä. 

Voit lukea pirkan dameista lisää täältä:
https://www.pirkannuusku.net/nome/pirkan-damit/yleista-pirkan-dameista/

Reippaasti leikkimieliseen joukkuekilpailuun mukaan!