Ketunhäntämerkit 2022

19.2.2022

Novascotiannoutajat ry voi myöntää ketunhäntämerkin kiitoksena ja huomionosoituksena ansiokkaasta työstä yhdistyksen toiminnan hyväksi tai yhtäjaksoisesta ansiokkaasta osallistumisesta yhdistyksen keskeisiin tehtäviin. Kuparinen ketunhäntämerkki myönnetään kiitoksena ja huomionosoituksena ansiokkaasta työstä yhdistyksen hyväksi tai yhtäjaksoisesta ansiokkaasta osallistumisesta yhdistyksen toimintaan keskeisissä tehtävissä vähintään viiden vuoden ajan.

Kuparinen ansiomerkki voidaan myös myöntää henkilöjäsenelle,joka on merkittävällä tavalla edistänyt novascotiannoutajien jalostusta tai yhdistyksen tarkoitusperiä. Kultainen ketunhäntämerkki myönnetään kiitoksena ja huomionosoituksena ansiokkaasta työstä yhdistyksen hyväksi tai yhtäjaksoisesta ansiokkaasta osallistumisesta yhdistyksen toimintaan keskeisissä tehtävissä. Kultainen ketunhäntämerkki voidaan myöntää aikaisintaan viiden vuoden kuluttua kuparisen ketunhäntämerkin myöntämisestä elleivät erityiset syyt puolla lyhyempää määräaikaa. 

Lue ansiomerkksäännöt kokonaisuudessaan täältä (.pdf).

Esityksiä kultaisen tai kuparisen ketunhäntämerkin myöntämiseksi voivat tehdä yhdistyksen jäsenet. Kirjallisesti perusteltuun esitykseen on liitettävä ehdokkaan ansioluettelo. Kirjallisesti perusteltuun esitykseen on liitettävä selvitys ehdokkaan tekemästä toimenpiteestä, työstä tai yhdistyksen toiminnan tukemisesta.

 Esitykset tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen sihteeri@tollerit.fi 15.3. mennessä.

Aiemmin myönnetyt ketunhännät