Haku Novascotiannoutajat ry:n agilityn SM-joukkueisiin

17.6.2017

Agilityn suomenmestaruuskilpailut käydään Lappeenrannassa 17.-18.6.2017 ja joukkuekilpailupäivä on lauantai. Tollereilta matkaan laitetaan medi- ja maksijoukkueet. Osallistumisoikeus on kaikilla 3-luokassa kilpailevilla koirilla. Ohjaajan tulee olla Novascotiannoutajat ry:n jäsen. 

Viime vuosina olemme hieman joutuneet huutelemaan maksijoukkueiden perään, joten nyt äläpä arkaile yhtään, vaan laita ilmoittautuminen rohkeasti vaan tulemaan! Ja eivät ne medijoukkueetkaan ole itsestään syntyneet, joten kaikki ilmoittautumiset tervetulleita! Agilitytoimikunta toivoo paljon innokkaita ilmoittautujia, joista sitten valitaan joukkueet kilpailuihin. Novascotiannoutajat ry:ta edustavat koirakot ovat etusijalla joukkueisiin.

Jos innostut edes pikkuriikkisen, muista hakea edustuslupaa omalta seuraltasi ajoissa, jotta lupa on varmasti kunnossa, jos tollerijoukkueeseen paikka aukeaa. Ja jos suunnittelet koirallesi terveydellisiä tutkimuksia tai operaatiota, huomioithan myös doping-varoajat, ettei osallistuminen kaadu tällaiseen. 

Mukaan lähtijöille on luvassa jännittävä kisapäivä iloisessa seurassa! 

Alustavat ilmoittautumiset viimeistään 9.4.2017 sähköpostitse: mipe81[@]suomi24.fi. Kerro ilmoittautuessasi koiran ja ohjaajan nimi, säkäluokka ja edustusseurasi. Kiinnostuksen perusteella pyydetään sitovia ilmoittautumisia toukokuun alkupuolella. Ensisijaisesti yksi ohjaaja osallistuu yhdellä koiralla joukkueeseen ja agilitytoimikunta nimeää joukkueet. 

Nähdään Lappeenrannassa!

Terveisin, 
Agilitytoimikunta