Aluetoiminta: Helsinki

« aihelistaan

Suoritusjännitys -work shop 25.8.2018


 • Saija Pankakoski

  19.6.2018 klo 20:09
  Suoritusjännitys - se ihanan kamala tunne!

  Kokeet, kilpailut ja koulutustapahtumat ovat monelle tärkeä osa omaa harrastusta, ja samalla useille meistä ne ovat myös todellisia kauhunpaikkoja. Suoritusjännitys - voiko siihen vaikuttaa? Miten FLOW-tunne voidaan saavuttaa? Luennolla lähdemme hakemaan vastausta näihin teemoihin juuri koiraurheilun näkökulmasta. Luennon ensimmäisessä osassa käydään lyhyesti läpi ajankohtaista teoriaa ja urheilupsykologista tutkimustietoa. Toisessa osassa esitellään erilaisia keinoja ja harjoitteita joiden avulla voidaan parantaa
  omaa suoritusta ja helpottaa suoritusta haittaavaa jännitystä.

  Suoritusjännitys -work shop järjestetään Espoossa 25.8.2018 klo 13. Work shop sisältää suoritusjännitysluennon sekä koirakkopaikan varanneille treenit koiran kanssa. Käytännön harjoitteet liittyvät itseluottamukseen, keskittymiskykyyn ja rentoutumiseen. Koirakkopaikkoja on rajatusti. Koirakon omalla lajilla tai tasolla ei ole väliä.

  Hinnat osallistujille:
  - koirakkopaikka Novascotiannoutajat ry:n jäsenille 35 e, ei-jäsenille 55 e
  - pelkkä luento Novascotiannoutajat ry:n jäsenille 15 e, ei-jäsenille 20 e


  Ilmoittautuminen:
  Novascotiannoutajat ry:n jäsenet 25.6.-15.7.2018
  Muut 16.7.-29.7.2018

  Lisätietoja ja sitovat ilmoittautumiset: Saija Pankakoski, saija.pankakoski@gmail.com.

  Kouluttajan esittely:
  Emma Hietarinta on ammatiltaan psykologi, joka tällä hetkellä suorittaa urheilu- ja liikuntapsykologin sertifikaattiin vaadittavaa täydennyskoulutusta. Työssään Emmaa kiehtoo asiakkaansa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vahvistaminen sekä asiakkaidensa tukeminen itsensä kehittämisessä oli kyse sitten tavoitteiden saavuttamisesta tai elämänmuutoksen läpiviemisestä.

  Työnsä ohella Emma on aktiivinen koiraurheilija ja kilpaillut koiriensa kanssa useissa eri arvokisoissa päälajinaan IPO. Emma on kouluttanut neljä suursnautseriaan IPO:n ja näillä kaikilla saavuttanut vähintään alokasluokan koulutustunnuksen. Koiraharrastusuransa kohokohtana on ollut suursnautsereiden mm-kisoissa vuonna 2011 tehty kisojen paras cosa.

  Tämän lisäksi Emma oli mukana Suomen suursnautserijoukkueessa kun se voitti joukkuepronssia vuonna 2012 ja joukkuehopeaa vuonna 2013. Koiraharrastuksen lisäksi Emma on aktiivinen luonnossa liikkuja ja hevosharrastaja.
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Suoritusjännitys -work shop 25.8.2018