Aluetoiminta: Joensuu

« aihelistaan

PK-haku


 • Heidi Hirvasoja-Korkee

  13.4.2012 klo 15:33
  PK-hakuharjoitukset järjestetään Joensuun ympäristössä 1-2 kertaa viikossa. Treenit ovat ilmaiset ja niihin ovat tervetulleita kaiken ikäiset ja tasoiset tollerit sekä tolleritalouksien wannabetollerit. Harjoitukset tehdään yksilöllisesti kunkin koiran tason mukaan.

  Lisätietoja treeniryhmään liittymisestä löydät Joensuun aluetoiminnan blogin Haku-sivulta (http://jnstollerit.blogspot.com/p/haku.html).

  Tervetuloa mukaan hakuporukkaan!

 • Heidi Hirvasoja-Korkee

  9.10.2012 klo 21:29
  Hakuharkat jatkuvat niin kauan kuin maa on sula ja metsässä tarkenee :) Iltojen pimeyden vuoksi perjantai-iltojen treenit ovat lakanneet, joten treenaamme enää sunnuntaisin klo 12 alkaen.

 • Heidi Hirvasoja-Korkee

  10.11.2012 klo 18:25
  Hakuharkat siirtyivät talvitauolle. Nähdään hakumetsassä lumien sulettua keväällä 2013!

 • Heidi Hirvasoja-Korkee

  20.12.2012 klo 13:07
  Hakutreeneihin ilmoittautuminen siirrettiin Osallistujat.com-palvelusta Facebookkiin, Tollerihaku-ryhmään, jotta treeniaikojen ilmoittaminen ym. ei vaadi päivittäjää vaan kaikki voivat sujuvasti keskustella, sopia asioista ja huudella treeniseuraa niin halutessaan. Tollerihaku-ryhmässä on tarkoitus sopia treeniajoista, keskustella treeneihin liittyvistä asioista ja muuten vaan höpistä aiheeseen liittyen.

  http://jnstollerit.blogspot.fi/p/haku.html

 • Heidi Hirvasoja-Korkee

  5.5.2013 klo 11:08
  Hakuharkat ovat jo heränneet talviunilta, ja talviunetkin olivat aika kevyet, koska ryhmä kokoontui muutamaan otteeseen myös talvella. Jos pk-hakuharkat kiinnostavat, tervetuloa mukaan ryhmään! Harjoitukset tehdään aina koirakon tason mukaan. Seuraavat treenit ovat helatorstaina 9.5. klo 15, lisäinfoa tollerihaun fb-ryhmässä.

  http://jnstollerit.blogspot.fi/p/haku.html
  https://www.facebook.com/groups/tollerihaku/
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
PK-haku