Aluetoiminta: Oulu

« aihelistaan

Mejään tutustuminen 11.-12.8.


 • nimimerkki

  Anna Nikkilä

  26.7.2012 klo 17:45
  Oulun tollerit järjestää mejään eli metsästyskoirien jäljestämiskokeeseen tutustumisen 11.8.-12.8. Kurssi kestää lauantain ja sunnuntain: toisena päivänä tehdään jäljet ja toisena jäljestetään ne. Molempina päivinä läsnäolo on välttämätöntä. Tarkoitus on opettaa aloittelijoille, miten jälki tehdään, jotta jatkossa pystyy harjoittelemaan omatoimisesti. Myös pennun kanssa voi osallistua, kunhan rokotukset ovat kunnossa.

  Lajin perimmäinen tarkoitus on kouluttaa koiria työkäyttöön metsästysseuroihin tai poliisille haavoittuneen hirvieläimen etsintään. Mejä on hyvää aivotoimintaa koiralle. Jäljestys on koiralle usein luonnollista ja kiinnostavaa. Mejän parista voi löytää kivan harrastuksen tai kilpailumuodon.

  Jälkimaastot ovat Alakyläntien varressa. Tarkempaa informaatiota lähetetään kurssille päässeille lähempänä ajankohtaa. Kurssille otetaan 6-8 koiraa koirien iästä riippuen. Vain aloitteleville ohjaajille!

  Ilmoittautumiset vain sähköpostiin pirkko@runollinen.fi 7.8. mennessä. Jos olette harrastaneet koiranne kanssa esim. pk-jälkeä, mainitse siitä postissa. Verimaksu 2 e.
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Mejään tutustuminen 11.-12.8.