Aluetoiminta: Tampere

« aihelistaan

Let's Dobo!


 • nimimerkki

  Mari Kattainen

  10.10.2017 klo 13:39
  Tervetuloa tutustumaan Doboon Tampereen seudun aluetoiminnan järjestämänä. Jumppailemme Kangasalla lauantaina 18.11.2017 klo 15.30 - 17.30 kahdessa viiden koiran ryhmässä. Molemmille ryhmille on varattu aikaa tunti. Tutustumiskerran hinta on 8 € / koira.

  Dobo on Suomessa kehitelty harrastusmuoto, jonka tarkoituksena on kasvattaa sekä ohjaajan että koiran lihaskuntoa, kehonhallintaa ja tasapainoa. Jumpatessa paranee myös omistajan ja koiran suhde. Dobo-tutustumiseen voit tulla terveen, yli 5kk ikäisen koiran kanssa, joka ei ole aggressiivinen muita koiria tai ihmisiä kohtaan.

  Ilmoittautumiset viimeistään tiistaina 31.10.2017 sähköpostitse osoitteeseen tolleriagility[@]gmail[.]com, kerro ilmoittautumisessasi seuraavat tiedot:

  Ohjaajan nimi
  Koiran nimi
  Novascotiannoutajat ry:n jäsennumerosi

  Voit ilmoittaa useamman koiran, mutta kullekin koiralle tulee olla oma ohjaaja. Yhden ohjaajan ollessa kyseessä, kaksi koiraa voidaan sijoittaa eri ryhmiin. Jos tutustumiskäynnille tulee paljon ilmoittautumisia, yhdestä perheestä otetaan mukaan ensisijaisesti vain yksi koira. Tarvittaessa arvomme osallistujat. Lähetämme ilmoittautumisajan päätyttyä maksuohjeet, tiedot ryhmäjaoista sekä muut lisäohjeet.

  Tapahtumapaikka:
  Koirapalvelu Taidogas
  Aakkulantie 38
  36220 Kangasala

  Lue lisää dobosta: http://dobo.fi/dobosta/

  Dobossa tavatataan!
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Let's Dobo!