Aluetoiminta: Tampere

« aihelistaan

Aluetoiminnan agilitytreeni syyskokouksen yhteydessä 17.11.2018


 • nimimerkki

  Mari Kattainen

  8.10.2018 klo 20:09
  Yhdistyksen syyskokous lauantaina 17.11.2018 klo 13.00 Tampereella, TamSKin hallilla, os. Luhtaantie 58, Tampere.

  Syyskokouksen jälkeen on mahdollisuus osallistua agilitytreeneihin TamSKin hallilla:

  1. Agilitytutustuminen
  Agilitya lajiin tutustujille esittelee agilityvalmentaja, Suomen Agilityliiton liittokouluttaja Tero Mesiranta. Terolla on kokemusta tollereiden ja bordercollieiden kanssa harrastamisesta useiden vuosien ajalta. Agilitytutustuminen aloitetaan heti syyskokouksen jälkeen ja se kestää klo 16.00 asti. Tutustumisen alussa Tero kertoo kaikille osallistujille yhteisesti lajista (koirat odottavat autossa/hallin ulkopuolella), jonka jälkeen jokainen koira pääsee vuorollaan kentälle ohjaajansa kanssa. Muut koiranohjaajat voivat tällöin olla kuuntelemassa, lisäksi on mahdollista osallistua pelkkänä kuunteluoppilaana ilman koiraa. Koiria otetaan mukaan n. 10 kpl, koiran tulee olla vähintään puolivuotias, rokotettu ja terve. Juoksuinen narttu voi osallistua pöksyt jalassa. Hallissa on pissa- ja kakkasakko.  2. Agilitya osaajille, Tampereen seudun aluetoiminta
  Kaikki esteet jo osaaville agilitykoirille järjestää yhdistyksen Tampereen seudun aluetoiminta mahdollisuuden itsenäiseen ratatreeniin syyskokouksen jälkeen, klo 14.00-16.00. Aluetoiminnan vetäjät Mari Kattainen ja Elina Närvänen sekä muut osallistujat avustavat/kouluttavat tarvittaessa. Koiria otetaan mukaan 8 - 10 kpl. Mukaan mahtuneista kaikki osallistuvat radan rakentamiseen, jos kentällä ei ole sopivaa rataa valmiina. Kaikki tutustuvat rataan samanaikaisesti klo 14.00.

  Ilmoittautumiset molempiin agilitytapahtumiin viimeistään sunnuntaina 21.10.2018. Tarvittaessa arvomme osallistujat. Voit myös ilmoittaa useamman koiran, mutta mukaan otetaan ensisijaisesti vain yksi koira/talous.  Ilmoittautumiset sähköpostitse: tolleriagility@gmail.com
  Etusijalla molempiin koulutuksiin ovat syyskokoukseen osallistujat.

  Kerro ilmoittautuessasi seuraavat tiedot:

  - ilmoittaudutko tutustumiseen vai osaajiin

  - osallistutko syyskokoukseen

  - koiran nimi, ikä ja sukupuoli

  - ohjaajan nimi ja alle 18-vuotiaalta ikä

  - ohjaajan kotipaikka, puhelinnumero ja sähköpostiosoite

  - jos ilmoitat samasta taloudesta useamman koiran, se tulee mainita, vaikka koirilla olisi eri ohjaaja  Voit kysyä lisätietoja edellä mainitusta sähköpostiosoitteesta. Ilmoittautumisajan päätyttyä lähetämme tiedon kaikille ilmoittautuneille mukaan pääsemisestä/varasijasta.

  Agilitytreeni on osallistujille maksuton, peruutuksen sattuessa paikka tulee voida luovuttaa eteenpäin, joten ilmoitusvelvollisuus mahdollisesta poisjäännistä on jokaisella koirakkopaikan saaneella viimeistään tapahtumaa edeltävänä päivänä. Samana päivänä poisjäännit vain lääkärintodistuksella/muulla selvityksellä pakollisesta poisjäännistä. Ilmoittamatta jääneistä poisjäänneistä veloitamme 15 €/koira.

  Tervetuloa punaturkkien kanssa agiliitämään!
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Aluetoiminnan agilitytreeni syyskokouksen yhteydessä 17.11.2018