Geenitestin tuloksen ilmoittaminen

Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittaa jalostustoimikunnalle lisättäväksi yhdistyksen sivuille koirasi PRA, DE, CEA/CH tai jonkun muun geenitestin tuloksen. Tulokset pyritään päivittämään yhdistyksen sivuille kahden viikon kuluessa.

Huomaathan:

* Älä lisää vanhempien nimikenttiin niiden tulosta. Jos emän tai isän tulos ei ole listalla, lisää se erillisellä lomakkeen täytöllä.
* Lomakkeella voit ilmoittaa kerrallaan yhden koiran yhden tuloksen.

Geenitestin tulos

*

Voit jättää rekisterinumeron tyhjäksi, jos koiran suomalainen rekisterinumero ei ole tiedossa.

*
*
*
*
*
*

 

Geenitestien tulokset:

Kirjoita testin kohdalle testausvuoteen & -kuukauteen *, jos koiran tulos on pääteltävissä muista tuloksista, esim vanhempien tuloksen perusteella. Lisäksi laita ruksi kohtaan "pääteltävissä muista tuloksista".

Vaikka olisit ottanut useamman geenitestin samaan aikaan, täytä jokaisen testin kohdalle testausvuosi & -kuukausi erikseen.

 

PRA:

Degenerativiinen enkefalopatia (DE / DEN)

CEA / CH

JADD (Juvenile Addison's Disease)

DM (Degenerative Myelopathy)

CP1 (Cleft Palate, kitalakihalkio)

Buff

CDDY (kondrodistrofia & välilevyjen rappeutuminen (IVDD))

CDDY-tukikampanja: yhdistys tukee vuoden 2019 aikana tilattuja tai valmistuneita CDDY-geenitestejä 20€:lla. Tuki maksetaan yhdistyksen jäsenten novascotiannoutajien testituloksista. Lisää alle tilinumero, johon tuki maksetaan, ja liitä sen alle mukaan tulosraportti (.pdf), joka tulee sähköpostiin testin valmistuttua. 

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.

Muut geenitestit

Jos koirasi on testattu jollain muulla geenitestillä kuin jollain yllä mainituista, voit ilmoittaa minkä tahansa geenitestin tuloksen jalostustoimikunnalle seuraavassa kohdassa.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.