Terveyskysely

TERVEYSKYSELYKAMPANJA

Kaikki tiedot tollerien terveyteen ja luonteeseen liittyen ovat jalostustoimikunnalle erittäin arvokkaita. Virallisten terveystarkastusten tuloksia lukuun ottamatta tollerien terveystilanteen seuranta on omistajien ilmoitusten varassa. 

Mikäli et ole vielä täyttänyt koirastasi terveyskyselyä tai koirasi terveystiedot ovat muuttuneet, täytä kysely, sillä kaikkien 1.1.– 28.2.2022 välisenä aikana kyselyn täyttäneiden kesken arvotaan 20€ lahjakortti Putiikkiin. Lisäksi kaikkien edellisen terveyskyselykampanjan jälkeen välillä  1.3.2021-28.2.2022 vastanneiden kesken arvotaan toinen 20€ lahjakortti putiikkiin. Viisi ensimmäistä vastaajaa saa upouuden Tolenterin.

KAMPANJA ON PÄÄTTYNYT. ARVONTA ON SUORITETTU JA VOITTAJIIN ON OLTU YHTEYDESSÄ.

Tämä terveyskysely on tarkoitettu kaikille rekisteröidyille novascotiannoutajille. Kyselyyn vastaaminen ei edellytä jäsenyyttä Novascotiannoutajat ry:ssä. Sen tarkoituksena on kartoittaa terveystilannetta ja samalla saada hieman lisätietoa mm. tollerien luonteesta, rakennevirheistä ja kuolinsyistä. PEVISA (perinnöllisten vikojen ja sairauksien vastustamisohjelma)-sairauksia lukuunottamatta jalostustoimikunta saa tietoa rodun terveystilanteesta vain kasvattajien ja omistajien ilmoitusten perusteella.

Jokaisen koiran tiedot ovat tärkeitä riippumatta siitä onko koira terve, sairas tai jo edesmennyt. Lomakkeen voi täyttää koiran elinaikana useamman kerran, jos esimerkiksi sen terveydentilassa tapahtuu muutoksia tai se kuolee/lopetetaan. Myöhemmin puhjenneista sairauksista voi ilmoittaa myös sairausilmoituslomakkeella. Kyselyn vastaukset käsitellään luottamuksellisesti, mikäli omistaja niin haluaa (ks. ensimmäinen kysymys alla). Lisätietoja kyselystä antaa jalostustoimikunta (jalostus(a)tollerit.fi).

Kiitos jo etukäteen! 

Novascotiannoutajien terveyskysely

*
*
*
*
*
*
*
*

TERVEYS

*
*
*
*
*
*
*
*
*

LUONNE

*
*
*
*

LISÄÄNTYMINEN

*
*

LISÄTIETOJA

*

Terveyskyselyn vastaukset lähetetään vastaajan sähköpostiin. Kehoitamme välittämään terveyskyselyn vastaukset myös koirasi kasvattajalle.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Henkilötietoja käsitellään tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Kts. Tietosuojaseloste