Terveyskysely

Tämä terveyskysely on tarkoitettu kaikille rekisteröidyille novascotiannoutajille. Kyselyyn vastaaminen ei edellytä jäsenyyttä Novascotiannoutajat ry:ssä. Sen tarkoituksena on kartoittaa terveystilannetta ja samalla saada hieman lisätietoa muun muassa tollerien luonteesta, koosta, rakennevirheistä ja kuolinsyistä. PEVISA(perinnöllisten vikojen ja sairauksien vastustamisohjelma)-sairauksia lukuunottamatta jalostustoimikunta saa tietoa rodun terveystilanteesta vain kasvattajien ja omistajien ilmoitusten perusteella.

Jokaisen koiran tiedot ovat tärkeitä riippumatta siitä onko koira terve, sairas tai jo edesmennyt. Lomakkeen voi täyttää koiran elinaikana usemman kerran, jos esimerkiksi sen terveydentilassa tapahtuu muutoksia tai se kuolee/lopetetaan. Myöhemmin puhjenneista sairauksista voi ilmoittaa myös sairausilmoituslomakkeella. Kyselyn vastaukset käsitellään luottamuksellisesti, mikäli omistaja niin haluaa (ks. ensimmäinen kysymys alla). Lisätietoja kyselystä antaa jalostustoimikunta (jalostus(a)tollerit.fi).

Kiitos jo etukäteen! 

Novascotiannoutajien terveyskysely

PERUSTIEDOT

*
*
*

 

JOS KOIRASI EI OLE ELOSSA

 

TERVEYS

Merkitse alla oleviin kohtiin rastilla koirasi diagnoosi ja kirjoita tarvittaessa lisätietoja lomakkeen viimeiselle sivulle.

Autoimmuunisairaudet

Luusto- / nivelsairaudet

Ihosairaudet / allergia

Muut sairaudet

 

RAKENNEVIRHEET

Onko koirallasi jokin seuraavista rakennevirheistä:

 

LUONNE

Jos allaolevat rivit eivät riitä luonneongelman tarkempaan kuvailuun, voit käyttää viimeisellä sivulla olevaa Lisätietoja-kohtaa tähän tarkoitukseen.

Ilmeneekö koirallasi:

 

LISÄÄNTYMINEN / JUOKSUKIERTO

 

LISÄTIETOJA

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.