Geenitestin tuloksen ilmoittaminen

Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittaa jalostustoimikunnalle lisättäväksi yhdistyksen sivuille koirasi PRA, DE, CEA/CH tai jonkun muun geenitestin tuloksen. Tulokset pyritään päivittämään yhdistyksen sivuille kahden viikon kuluessa.

Huomaathan:

* Älä lisää vanhempien nimikenttiin niiden tulosta. Jos emän tai isän tulos ei ole listalla, lisää se erillisellä lomakkeen täytöllä.
* Lomakkeella voit ilmoittaa kerrallaan yhden koiran yhden tuloksen.

Geenitestin tulos

*

Voit jättää rekisterinumeron tyhjäksi, jos koiran suomalainen rekisterinumero ei ole tiedossa.

*
*
*
*
*
*

 

Geenitestien tulokset:

Kirjoita testin kohdalle testausvuoteen & -kuukauteen *, jos koiran tulos on pääteltävissä muista tuloksista, esim vanhempien tuloksen perusteella. Lisäksi laita ruksi kohtaan "pääteltävissä muista tuloksista".

Vaikka olisit ottanut useamman geenitestin samaan aikaan, täytä jokaisen testin kohdalle testausvuosi & -kuukausi erikseen.

 

PRA:

Degenerativiinen enkefalopatia (DE / DEN)

Terveyskampanja: Yhdistys tukee 20 eurolla 2017 heinä-joulukuun aikana tilattuja DE-testejä. Voit anoa tukea kun koirasi tulos on näkyvissä OFA:n kotisivuilla ja ilmoitat sen lisättäväksi yhdistyksen kotisivuille. Laita alle linkki koirasi tietoihin OFA:n sivuilla sekä tilinumerosi tuen maksamista varten.

CEA / CH

JADD (Juvenile Addison's Disease)

DM (Degenerative Myelopathy)

CP1 (Cleft Palate, kitalakihalkio)

Buff

CDDY (kondrodistrofia & välilevyjen rappeutuminen (IVDD))

Muut geenitestit

Jos koirasi on testattu jollain muulla geenitestillä kuin jollain yllä mainituista, voit ilmoittaa minkä tahansa geenitestin tuloksen jalostustoimikunnalle seuraavassa kohdassa.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.