Terveyskampanjat: tukihakemus

HUOM! Selkälausuntokampanja jatkuu vuonna 2019. Tuen määrää on kuitenkin hieman korjattu, joten vuoden 2018 aikana valmistuneet lausunnot korvataan aiemman kampanjan mukaisesti ja 1.1.2019 lähtien valmistuneet lausunnot uuden kampanjan mukaisesti.

 

Selkälausuntokampanja 1.1. - 31.12.2019

Yhdistys tukee yhdistyksen jäsenten omistamien tollereiden virallisia selkälausuntoja, jotka lausutaan Kennelliitossa aikavälillä 1.1. – 31.12.2019. (Selkälausunnon päiväys tarkistetaan jalostustietokannasta ennen tuen myöntämistä.) Lausunnon voi pyytää myös vanhemmista ns. epävirallisena otetuista selkäkuvista, jos ne täyttävät kriteerit, mitkä virallisille tutkimuksille on asetettu. Kuvan lähettää Kennelliittoon eläinlääkäriasema ja kuvasta pitää löytyä mm. koiran rekisterinumero.

Tuki on 25€ välimuotoisesta lanne-ristinikamasta (LTV) ja nikamaepämuodostumasta (VA) annettavasta lausunnosta tai LTV, VA ja spondyloosista (SP) annettavasta lausunnosta. LTV ja VA lausunnot saa kuvaushetkellä alle 2-vuotiaasta koirasta. SP-lausunnon yli 2-vuotiaasta koirasta.

Tuen hakulomake

Koiran omistajan tiedot

*
*
*
*

Koiran tiedot

*
*
*
*

Huom. pelkästä LTV tai VA-lausunnosta tukea ei makseta.

Lausunnon tulee näkyä jalostustietokannassa ennen lomakkeen lähettämistä!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.