Messarin talkoot

  • pe-su 15.17.12.2023
  • Helsingin messukeskus

Joulu tulee taas, muttei ilman Messarin talkoita!

Etsihän kalenteristasi ajalta 15.-17.12. vapaa hetki tai vapauta sinne tilaa, jotta pääset mukaan vuoden mahtavimpaan talkootapahtumaan. Helsingin Messukeskuksen Koiramessuilla talkoilu on yhdistyksellemme tärkeä tilaisuus, jossa paitsi kohtaamme toisiamme, saamme korvaukseksi palkkion, joka on tärkeä osa yhdistyksen vuosibudjettia.

Tehtävät ovat helppoja ja kaikkiin saa opastuksen. Kukaan ei joudu talkoilemaan yksin, vaan pääset tutustumaan uusiin tolleristeihin ja tapaamaan vanhoja tuttuja.

Kiitokseksi talkoilusta saat ilmaisen parkin, ruuan ja kahvit. Jos talkoilet messupäivänä, pääset talkoopäivänä messuille sisään ilmaiseksi. Yhdistyksemme ständiltä saat hakea palkkioksi Tolenteri 2024:n, pillinarun tai heijastimen. Kahdesta talkoovuorosta saat lisäksi Novascotiannoutajat ry:n vuoden 2024 jäsenmaksusta 50% alennuksen. Kolmella talkoovuorolla vuoden 2024 jäsenmaksu on ilmainen.

Perjantaina 15.12. rakennamme 6.halliin näyttelykehät sekä tapahtumakehän. Rakentaminen aloitetaan heti aamupäivällä, mutta ehdit hyvin avuksi vielä töiden jälkeenkin. Rakentamisen ja purun tehtävät ovat pitkälti roudaamista (kehämattojen asettelua, penkkien rakentamista ja häkkialueiden merkitsemistä). Ikäraja rakennuspäivänä on 12 vuotta.

Lauantai 16.12. ja sunnuntai 17.12. ovat näyttelypäivät. Vastaamme itäisellä sisäänkäynnillä sekä 6.hallissa ihmisten opastamisesta sekä järjestyksenvalvonnasta. Aamuvuoro on klo 6.30-14, iltavuoro klo 14-21. Uutuutena on tarjolla (ensisijaisesti pitkänmatkalaisille) myös välivuoro klo 10-18. Toki voit talkoilla myös muun ajan, jos aikataulusi eivät näihin vuoroihin taivu. Talkoolaisten ikäraja näyttelypäivinä on 18 vuotta, nuoremmat voivat olla mukana ylimääräisinä talkooapulaisina.

Sunnuntaina 17.12. puramme 6.hallista rakentamamme kehät, penkit ja teippaukset. Purkaminen alkaa heti näyttelyn päätyttyä n. klo 18 ja jatkuu yleensä n. klo 24 asti. Ikäraja purkamisen aikana on 12 vuotta.

Ilmoittautumiset ja kyselyt Satu Soinille (satus.soini (huom! satus.) (at) gmail.com)

Tervetuloa vuoden päheimpiin talkoisiin!

toivottelevat

Kympit: Laura, Noora ja Satu