MH-luonnekuvaukset

Novascotiannoutajat ry järjestää vuonna 2023 kaksi MH-luonnekuvausta, joista toinen järjestetään yhdessä kiharakarvaisten noutajien kanssa.

  • 20.-21.5.2023 Valkeakoski
  • 14. -15.10.2023 Kouvola

Rotujärjestön MH-kuvaukseen on etusija novascotiannoutajilla.

20.-21.5.2023 MH-luonnekuvaus

Paikka: Valkeakoski
Järjestäjä: Kiharakerho ry & Novascotiannoutajat ry
Kuvaajat: Maiju Kautto & Heidi Kaatiala
Rajoitettu osanotto, 10 koiraa/päivä

Etusijalla kiharakarvaiset noutajat & novascotiannoutajat.

Ilmoittautumiset 20.-27.4.2023 välisenä aikana. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Kiharoiden ja tollereiden ilmoittautumismaksu 60 €, muiden 110 €. Lisäksi osallistujan on maksettava Palveluskoiraliiton lisenssimaksu.

Huom! Koiran tulee olla kuvaushetkellä vähintään 18 kuukauden ikäinen. Juoksunartut eivät voi osallistua luonnekuvaukseen.


Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Yhdistys tukee yhdistyksen jäsenten omistamien tollereiden osallistumista luonnetesteihin ja MH-kuvauksiin. Tavoitteena on, että saisimme paremman kuvan rotumme tämänhetkisestä luonnekehityksestä ja yhä useampi jalostukseen käytetty koira olisi saanut arvion luonteestaan. 

Tuki koskee muita kuin Novascotiannoutajat ry:n järjestämiä testejä, koska niiden hinnassa alennus on jo valmiiksi osallistujamaksussa. Tuen suuruus on 15€ luonnetestissä ja 30€ MH-kuvauksessa. Tuki on haettavissa yhdistykseltä, kun tulos näkyy Kennelliiton jalostustietojärjestelmässä. Tuen voi saada samalle koiralle vain yhdestä testistä. Tuki on voimassa toistaiseksi.