NOME-valmennustiimi

Nome-valmennustiimi on noutajien rodunomaisten lajien aktiiviharrastajista koostuva treeniryhmä, jonka pääasiallinen tarkoitus on auttaa tollereiden ohjaajia viemään omia tollereitaan metsästyskokeiden ylempiin luokkiin ja saavuttamaan siellä tuloksia. Tiimiin voivat hakea koirakot, joilla on tuloksia noutajien rodunomaisista lajeista: WT, NOME-B tai NOME-A.

Tiimi kouluttautuu vuoden aikana kolmesti. Vuoden 2021 ajan kouluttajana toimii Santtu Narkilahti. Kaikki yhdistyksen jäsenet ovat tervetulleita seuraamaan koulutuksia, kunhan koronatilanne sen sallii. Koulutusten ajasta ja paikasta tiedotetaan yhdistyksen sivuilla.

Valmennustiimi järjestää yhdistyksen jäsenille koulutustilaisuuksia. Näistä tiedotetaan erikseen.

Lisätietoja tiimin yhteyshenkilöltä Anna Koskelta: koski.anna.k@gmail.com

VALMENNUSTIIMIN SÄÄNNÖT 2021

Tiimin tarkoitus

Valmennustiimin pääasiallinen tarkoitus on auttaa novascotiannoutajien ohjaajia viemään omia novascotiannoutajiaan metsästyskokeiden (WT, Nome-A, Nome-B) ylempiin luokkiin ja saavuttamaan siellä tuloksia.

Tiimiin hakeminen

Tiimiin voivat hakea tavoitteellisesti ylempiin luokkiin harjoittelevat yhdistyksen jäsenet novascotiannoutajiensa kanssa. Tiimiin hakevalla koirakolla tulee olla tulos metsästyskokeesta kuluvalta tai edelliseltä vuodelta. Nome-toimikunta määrittelee tiimin jäsenten lopullisen määrän, mutta minimimäärä on 4 jäsentä.

Tiimin jäsenten velvollisuudet

Tiimillä on velvollisuus kalenterivuosittain järjestää jäsenistölle vähintään kolme nome-koulutusta, joissa tiimiläinen/tiimiläiset ovat kouluttajina. Vaihtoehtoisesti yksi tiimiläinen voi järjestää ulkopuolisen kouluttajan koko päivän koulutuksen.  Tiimin tulee tuottaa järjestämistään koulutuspäivistä tollerilehteen materiaalia. Tiimin koordinoija on vapautettu em. velvoitteista.

Vastuu velvoitteiden täyttämisestä on tiimiläisellä itsellä ja tiimi raportoi velvoitteen täyttymisen nome-toimikunnan kautta hallitukselle. Tiimille valitaan vetäjä tiimin jäsenistä tai nome-toimikunnan jäsenistä. Vetäjän tehtävänä on huolehtia koulutusten koordinoinnista. Tiimin jäsenten tulee sitoutua osallistumaan vähintään yhteen metsästyskokeeseen kalenterivuoden aikana. Jos näin ei tapahdu, vapautetaan koirakon paikka viimeistään tiimin täydennyshakuun mennessä. Nome-toimikunta voi harkintansa mukaan jättää vapauttamatta esim koko kauden sairaana olleen koirakon paikan.

Kustannusten jakaminen

Yhdistys tukee tiimin toimintaa kattamalla 50% kouluttajan palkkiosta enintään kolmeen koulutuspäivään kalenterivuotta kohden. Lopuista kuluista vastaavat tiimin jäsenet itse.

Valmennustiimin koulutuspäivät 2021

Kouluttajana Santtu Narkilahti