Putiikki

Tervetuloa TOLLERI-putiikin sivuille tekemään hyviä kauppoja!

Tuotteita tilatessasi ilmoitathan haluamasi tuotteen kohdalla olevassa tekstikentässä tilattava määrä ja koko yms. tieto mahdollisimman selkeästi. Huomioithan vaatteiden tilaamisessa seuraavaa: Mikäli tilaat samaa tuotetta eri kokoa, erota tilattavat tuotteet pilkulla samalle riville tekstikentässä. Esim 1 kpl/S, 2kpl/XL. jne. Huomaathan että mahdolliset malli- (naisten/miesten) ja värivaihtoehdot ovat erillisillä tilausriveillä, katsothan tarkasti mille riville tilauksesi kirjoitat ja tarkistathan tiedot kertaalleen ennen tilauksen lähettämistä putiikkiin.

Mikäli annat sähköpostiosoitteesi tilauksen yhteydessä, putiikkiin välitettävän tilauksen tiedot lähetetään myös sinulle sähköpostitse.

Postitus ja pakkauskulut veloitetaan todellisten kulujen mukaan. Lähetyksen mukana seuraa tilisiirtolomake tuotteiden maksamista varten. Yli 100 euron tilaukset toimitetaan postikuluitta.

Huomioitavaa kookkaista tilauksista:
Jos tilatut tuotteet vaativat lähettämisen postipakettina (kookas/paksu lähetys), tarvitsemme sitä varten puhelinnumeron ja toiveesi siitä, noudatko paketin mielummin postista vai pakettiautomaatista (ja mitä pakettiautomaattia käytämme). Saat tekstiviestinä ilmoituksen saapuneesta lähetyksestä ja posti säilyttää näitä paketteja ainoastaan 7 päivää.

Tilaukset otamme mieluiten vastaan alla olevan tilauskupongin kautta. Kuvat ja tarkemmat tiedot tuotteista löydät vasemmalla olevan navigaation kautta. Jos kysyttävää kuitenkin ilmenee, voit toki soittaa ilta-aikaan klo 16:00-20:00 välillä tai viikonloppuisin. Meidät tavoitat numeroista:
Markku 040-5366887
Nina 0400-719714 tai
sähköpostilla: putiikki(a)tollerit.fi

Koska tolleriputiikin varasto sijaitsee matkan päässä kotoamme, olethan kärsivällinen toimituksen suhteen. Pyrimme järjestämään toimituksen 1-2 viikon sisällä.

Putiikkiterveisin,
Nina ja Markku

Huomaathan että mahdolliset malli- (naisten/miesten) ja värivaihtoehdot ovat erillisillä tilausriveillä tilauslomakkeessa.

Putiikin viimeisin päivitys:
21.6.2017 - Uusi Tollerilaukku, Pikeepaita poistomyyntiin

Tilaajan tiedot

Jäsennumerosi löydät esim Tolleri-lehden osoitetarrasta.

Tilattavat tuotteet

Koulutustarvikkeet

Vaatteet

Muut tuotteet

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tarkistathan antamasi tiedot vielä kertaalleen ennen tilauksen lähettämistä putiikkiin.