Putiikki

Tervetuloa TOLLERI-putiikin sivuille tekemään hyviä kauppoja!

Tuotteita tilatessasi ilmoitathan haluamasi tuotteen kohdalla olevassa tekstikentässä tilattavan määrän ja koon yms. tiedon mahdollisimman selkeästi. Huomioithan vaatteiden tilaamisessa seuraavaa: Mikäli tilaat samaa tuotetta eri kokoa, erota tilattavat tuotteet pilkulla samalle riville tekstikentässä. Esim 1 kpl/S, 2kpl/XL. jne. Huomaathan että mahdolliset malli- (naisten/miesten) ja värivaihtoehdot ovat erillisillä tilausriveillä, katsothan tarkasti mille riville tilauksesi kirjoitat ja tarkistathan tiedot kertaalleen ennen tilauksen lähettämistä putiikkiin.

Mikäli annat sähköpostiosoitteesi tilauksen yhteydessä, putiikkiin välitettävän tilauksen tiedot lähetetään myös sinulle sähköpostitse.

Postitus ja pakkauskulut veloitetaan todellisten kulujen mukaan. Lähetyksen mukana seuraa tilisiirtolomake tuotteiden maksamista varten. Yli 100 euron tilaukset toimitetaan postikuluitta.

Huomioitavaa kookkaista tilauksista:
Jos tilatut tuotteet vaativat lähettämisen postipakettina (kookas/paksu lähetys), tarvitsemme sitä varten puhelinnumeron ja toiveesi siitä, noudatko paketin mielummin postista vai pakettiautomaatista (ja mitä pakettiautomaattia käytämme). Saat tekstiviestinä ilmoituksen saapuneesta lähetyksestä ja posti säilyttää näitä paketteja ainoastaan 7 päivää.

Tilaukset otamme mieluiten vastaan alla olevan tilauskupongin kautta. Kuvat ja tarkemmat tiedot tuotteista löydät vasemmalla olevan navigaation kautta. 

Putiikkia hoitaa Amelia Lintu.

s-posti: tolleriputiikki@gmail.com

p. 040-7782977 

 

Sitomuskasvattajille tolleri-infot ovat ilmaiset, lisäksi sitoumuskavattajien on mahdollista ostaa 3 kpl nome-oppaita hintaan 10€. Laitathan vielä lisätietona, että olet sitoumuskasvattaja.

Jos olet sitoumuskasvattaja ja tilaat etutuotteita, valitse henkilötiedoissa kohta "Olen sitoumuskasvattaja".

 

 

Tilauslomake


Tilaajan tiedot

*

Jäsennumerosi löydät esim Tolleri-lehden osoitetarrasta.

*
*
*
*

Tilattavat tuotteet

Koulutustarvikkeet

Vaatteet

Muut tuotteet

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tarkistathan antamasi tiedot vielä kertaalleen ennen tilauksen lähettämistä putiikkiin.