NOU1-palkintodami

Novascotiannoutajat ry haluaa palkita noutajien taipumuskokeen läpäisseitä tollereita palkintodamilla. Palkinto koskee 1.5.2016 jälkeen saavutettuja NOU1-tuloksia.

Tolleriputiikki hoitaa palkintodamien jakelun:

  • Dami on mahdollista noutaa itse tolleriputiikista esimerkiksi tollerileirillä/messukeskuksen talkoissa. Kun haluat noutaa palkintodamin, ota putiikkiin yhteyttä (tolleriputiikki@gmail.com) etukäteen ja ilmoita NOU1-tuloksen saavuttaneen koiran virallinen nimi ja koiran omistajan nimi.

TAI

  • Dami on mahdollista postittaa muun tilauksen yhteydessä, jolloin palkintodamista ei peritä hintaa, mutta muu tilaus maksetaan normaalisti. Yksittäinen palkintodami voidaan myös postittaa erikseen, jos vastaanottaja maksaa postikulut (~8€). Jos tilaat palkintodamin postitettuna, käytä tolleriputiikin tilauslomaketta normaalisti ja lisää "Muuta huomioitavaa" -kenttään maininta palkintodamin tilaamisesta sekä NOU1-tuloksen saavuttaneen koiran virallinen nimi ja koiran omistajan nimi.

Koiran omistajan tulee olla yhdistyksen jäsen. Ennen damin luovutusta NOU1-tuloksen tulee näkyä Kennelliiton jalostustietojärjestelmässä. Tilaa siis palkintodami vasta kun tulos näkyy järjestelmässä!

(Huom. palkintodami on tolleriputiikin sen hetkisestä valikoimasta.)