Geenitestin tuloksen ilmoittaminen

Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittaa jalostustoimikunnalle lisättäväksi yhdistyksen sivuille koirasi geenitestin tuloksen. Tulokset pyritään päivittämään yhdistyksen sivuille kahden viikon kuluessa. Tulokset julkaistaan vain yhdistyksen sivuilla.

Huomaathan:
* Lomakkeella voit ilmoittaa kerrallaan yhden koiran tuloksen.

KASVATTAJA! Jos haluat ilmoittaa koko pentueen geenitestitulokset, käytä lomaketta "Pentueen geenitestitulosten ilmoittaminen".

Muut geenitestit

Jos koirasi on testattu jollain muulla geenitestillä kuin jollain yllä mainituista, voit ilmoittaa minkä tahansa geenitestin tuloksen jalostustoimikunnalle seuraavassa kohdassa.

Geenitestikampanja: 

Vuosi 2023
Novascotiannoutajat ry tukee vuoden 2023 aikana tilattuja tai valmistuneita CDDY, JADD, DE, CDMC ja CLAM -geenitestejä 20€:lla. Tuki maksetaan yhdistyksen jäsenten novascotiannoutajien testituloksista jälkikäteen, kun tulosraportti lähetetään yhdistykselle.

Tukea maksetaan vuoden 2023 aikana 20€ yhtä koiraa kohti. Jos koirasi on saanut tukea aiempina vuosina, se ei ole oikeutettu tukeen. Tukea ei makseta, jos geenitestin hinta alle 20 €.

Tuen hakeminen

Tukea geenitestistä haetaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: jalostus(a)gmail.com

Ilmoita viestissä koiran nimi, tilinumero, maksajan nimi, jäsennumero ja testi, mistä tukea haetaan. Liitä tulosraportti liitteeksi.

Ilmoita myös onko koirasi saanut aiemmin tukea geenitestistä.

Henkilötietoja käsitellään tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Kts. Tietosuojaseloste⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠