Geenitestin tuloksen ilmoittaminen

Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittaa jalostustoimikunnalle lisättäväksi yhdistyksen sivuille koirasi geenitestin tuloksen. Tulokset pyritään päivittämään yhdistyksen sivuille kahden viikon kuluessa. Tulokset julkaistaan vain yhdistyksen sivuilla.

Huomaathan:
* Lomakkeella voit ilmoittaa kerrallaan yhden koiran tuloksen.

KASVATTAJA! Jos haluat ilmoittaa koko pentueen geenitestitulokset, käytä lomaketta "Pentueen geenitestitulosten ilmoittaminen".

Muut geenitestit

Jos koirasi on testattu jollain muulla geenitestillä kuin jollain yllä mainituista, voit ilmoittaa minkä tahansa geenitestin tuloksen jalostustoimikunnalle seuraavassa kohdassa.

Geenitestikampanja: 

Vuosi 2024
Novascotiannoutajat ry tukee 20 € kannustusstipendillä vuoden 2024 aikana tilattuja tai valmistuneista CDDY, JADD, DE, CDMC tai CLAM-geenitestejä. Kannustusstipendiä voi hakea geenitestistä jälkikäteen, kun tulosraportti lähetetään yhdistykselle. 

Kannustusstipendin saa vuoden 2024 aikana kerran yhtä koiraa kohden. Jos koirasi on saanut vastaavanlaista tukea aiempina vuosina, se ei ole oikeutettu siihen. Stipendiä ei makseta, jos geenitestin hinta alle 20 €.

Kannustusstipendin hakeminen

Kannustusstipendiä geenitestistä haetaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: jalostus(a)gmail.com

Ilmoita viestissä koiran nimi, tilinumero, maksajan nimi, jäsennumero ja testi, mistä stipendiä haetaan. Liitä tulosraportti liitteeksi.

Ilmoita myös onko koirasi saanut aiemmin vastaavaa tukea geenitestistä.

Henkilötietoja käsitellään tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Kts. Tietosuojaseloste⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠