Astutus- ja pentuekysely kasvattajille

Jalostustoimikunta on laatinut kasvattajille astutus- ja pentuekyselyn, joka on tarkoitettu täytettäväksi viimeistään silloin kun pennut lähtevät uusiin koteihinsa . Kysely toivotetaan täytettäväksi soveltuvin osin myös silloin, jos narttu jäi syystä tai toisesta tyhjäksi.

Kyselyn täyttää muutamassa minuutissa, ja siinä toivotaan yksityiskohtaisempia tietoja nimenomaan ongelmista. Kyselyn tarkoitus on tuoda jalostusta varten tarpeellista tietoa astutuksista, kantoajan ongelmista, synnytyksestä sekä pentujen varhaiskehityksestä. Saamme myös tärkeitä tietoja tollereilla esiintyvistä kehityshäiriöistä ja jo pikkupennulla mahdollisesti ilmenevistä sairauksista.

Kysely otetaan aluksi käyttöön vapaaehtoisesti, mutta harkinnassa on että jatkossa sen täyttäminen on sitoumuskasvattajille pakollista.

Astutus
Kantoaika
Synnytys
Emän hoivakäyttäytyminen ja terveydentila

Pentujen terveys ja pentutarkastus

Pentukohtaiset tiedot

HUOM!
Täytä tämä seuraava osio vain, jos
* pentu on vaatinut eläinlääkärinhoitoa ennen luovutusta TAI
* pentutarkastuksessa on tullut huomautuksia

Pennulla havaitut asiat
Pennulla havaitut asiat
Pennulla havaitut asiat
Pennulla havaitut asiat

Jos sinulla on muita huomioita emän tai pentueen osalta, voit kirjata ne alla olevaan tekstikenttään.

Käytä alla olevaa kenttää myös, jos useammalla kuin 4 pennulla (yllä) oli huomautuksia terveystarkastuksessa tai on tarvinnut eläinlääkärinhoitoa ennen luovutusta. Tässä tapauksessa muista lisätä jokaisen pennun kohdalle sen rekisterinimi ja sukupuoli.

Henkilötietoja käsitellään tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Kts. Tietosuojaseloste⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠