Aluetoiminta: Harjoitellaan hakua -kurssi

  • 2.4.27.5.2024
  • Rovaniemi / verkossa

Novascotiannoutajat ry:n Lapin aluetoiminta järjestää Rovaniemen alueella ja verkossa toteutettavan nome-kurssin. Kurssi sisältää kaksi verkkotapaamista ja kuusi alueellista ryhmätreenikertaa. 

Kurssin verkkotapaamisissa kouluttaja Kati Tuominen, Katin Koirakoulu, perehdyttää osallistujat hakuun ja haun harjoitteluun. Ryhmätreenien ohjaajina toimivat paikalliset nome-koulutusohjaajat. 

Kurssi sopii eritasoisille koirille, myös pennuille. Kurssilla, huomioidaan kunkin koirakon omat koulutukselliset tavoitteet ja koiran taitotaso, tehdään koirakohtainen koulutussuunnitelma sekä harjoitellaan haun lisäksi myös muita noutolajeissa ja metsästyksessä tarvittavia taitoja. 


Hinnat: 

Kurssihinta 40 €/jäsen ja 60 €/ei-jäsen. Harjoitellaan hakua -luennon hinta 20 €/jäsen ja 25 €/ei-jäsen.


Kurssihintaan sisältyy:

- ti 2.4. klo 18-20, 1.verkkotapaaminen, webinaari: Harjoitellaan hakua -luento + kurssin alkupalaveri. Webinaaria ei tallenneta.

- 8.4.-26.5. alueelliset treenit kuusi (6) kertaa. Treenien aikataulu ja paikka tarkentuu myöhemmin 

- ma 27.5. klo 18-19.30, 2.verkkotapaaminen, kurssin loppupalaveri 


Etusija Novascotiannoutajat ry:n jäsenillä. Sekä kurssilla että webinaarin luennolla, osallistujamäärää koskevia rajoituksia. Harjoitellaan hakua-luennolle mahtuu max. 25 osallistujaa. Kurssin osallistujamäärän vahvistuttua tarkentuu pelkästään luentoon osallistuvien paikkojen määrä.  Tiedustelut: roitollerit(a)gmail.com. 

Ilmoittautumiset 20.3.2024 mennessä lomakkeella: https://forms.gle/fepxgog2qCncsoM6A