ALUETOIMINTA: Koirankoulutuksen ja noutamisen perusteet -kevät 23

  • 27.2.31.5.2023
  • Lapin aluetoiminta alue, verkkoluento ja verkkokurssi

Koirankoulutuksen ja noutamisen perusteet – koulutus kevät 2023

Aika: 27.2. – 31.5. 

Järjestäjä: Novascotiannoutajat ry Lapin aluetoiminta

Yhteyshenkilö: Tanja Kortesalmi, roitollerit(a)gmail.com

Ilmoittautumiset 12.2.2023 mennessä ilmoittautumislomakkeella: https://forms.gle/Zu8kExSzjrXkMVvt8

Kolmiosainen koulutus sisältää verkkoluennon, verkkokurssin ja Lapin aluetoiminta alueella järjestettävät ryhmätreenit. Voit osallistua vapaavalintaisesti yhteen, kahteen tai kaikkiin kolmeen osaan.

Koulutuksen hyödyt sinulle: 1. Saat tietoa koiran koulutuksesta asiantuntijalta ja pääset hänen opissaan harjoituttamaan oman koirasi perustaitoja vahvoiksi etänä, ajasta ja paikasta riippumatta. 2. saat opastusta Kennelliiton koetoimitsijoilta ja lajikoulutusohjaajilta rodunomaisiin lajeihin ja harjoittelun jatkamiseen eri lajien parissa. 3. pääset tutustumaan muihin harrastajiin asuinpaikastasi riippumatta ja voit löytää uutta treeniseuraa läheltä ja kaukaa.

Kuvaaja: Merja Haikka

Koirankoulutuksen perusteet -luento 27.2.2023 klo 18:00 kesto noin 2 tuntia

Koulutuksen luennolla Eläintenkouluttaja (AT) Annina Nurmikivi tuo esille koirankoulutuksen perusteita noutajanäkökulmasta, ja miten kouluttaa noutajalle vahvat perustaidot eettisesti ja tehokkaasti.


Noutamisen perusteet -verkkokurssi Aika 1.3. – 31.5.2023

Koulutuksen verkossa toteutettava kurssiosuus antaa valmiiksi pureskellun etenemissuunnitelman noutajan perustaitojen harjoittamiseen.

12 viikon mittaisen verkkokurssin suoritat itseopiskeluna, mutta et yksin -> kurssilaisille luodaan oma facebookryhmä kokemusten jakamiseen. Kurssimateriaali on verkossa. Kurssi sisältää viikkotasoille jaetun harjoitusohjelman, joka pohjautuu Annina Nurmikiven (AT) Noutamisen perusteet -itseopiskelumateriaaliin. Noutamisen perusteet -itseopiskelumateriaali esimerkkivideoineen on käytettävissäsi puoli vuotta kurssin aloituksesta. Kurssin aikana voit lähettää omia treenivideoitasi (10 kpl) Anninalle kommentoitavaksi ja saat häneltä yksilöllisiä neuvoja juuri teidän tarpeisiinne, yksityisesti. Toivottavaa toki on, että treenivideoita jaetaan myös ryhmässä.


Ryhmätreenit (4.3., 1.4., ?. ja 27.5.)

Ryhmätreenit sisältää neljä harjoituskertaa, joista vähintään yksi kerta maastossa ja loput hallissa. Ryhmätreenit järjestetään Rovaniemellä ja Ylitornion Kainuunkylässä. Ryhmätreeneihin voivat osallistua kaiken tasoiset ja ikäiset koirakot läheltä ja kaukaa. Osallistujat voidaan jakaa tason mukaan eri ryhmiin. Ohjatuissa treeneissä pääsette koirakkona harjoittelemaan häiriössä noutajalle tärkeitä perustaitoja ja noutamista.


Hinnat:

Luento jäsenet 15€, muut 20€

Verkkokurssi jäsenet 60 €, muut 70 €

Ryhmätreenit (sis. 4 kertaa) jäsenet 40 €, muut 60 €

Aluetoimintaetu jäsenille: Luento, verkkokurssi ja ryhmätreenit yhteishintaan 100 €

Kysy yhteyshenkilöltä mahdollisuutta osallistua koulutukseen useamman kuin yhden koiran kanssa.

Ehdot: Yleiset ja Kennelliiton säännökset. Järjestäjällä oikeus muutoksiin. Etusijalla Novascotiannoutajat Ry:n jäsenet. Rajoitettu osanottajamäärä. Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumismaksua ei palauteta kuin poikkeuksellisista syistä. Ryhmätreenien peruuntuminen ja poissaolo niistä sovitaan ensisijaisesti aikataulumuutoksilla. Osallistujan tulee huolehtia omien verkkoyhteyksiensä ja laitteidensa toimivuudesta.

Maksutiedot:  Osallistumismaksu maksetaan sähköpostitse tulevien ohjeiden mukaisesti yhdistyksen tilille ennen koulutusta.