Messarin talkoot

  • to-su 1.4.12.2022
  • Helsinki

Messarin talkoot to 1.12 – su 4.12.2022

Suomen suurin koiratapahtuma eli Koiramessut (https://www.koiramessut.fi/)
järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 2.12 – 4.12.2022

Yhdistyksemme talkoopanosta kaivataan taas tapahtuman onnistumiseen. Näyttelypäiviä on tänä vuonna kolme (perjantai, lauantai ja sunnuntai), näiden lisäksi meitä tarvitaan jo torstaina (1.12.) rakentamaan näyttelyä sekä sunnuntai-iltana vielä purkamaankin.

Tehtäviä lyhyesti:

  • Rakennuspäivänä levitetään mattoja lattioille, kootaan pöytiä sekä tuoleja, viedään kehänumerot kehiin ja rakennetaan kehät valmiiksi.
  • Näyttelypäivinä vastuullamme on yleinen opastus ja valvonta itäisellä sisäänkäynnillä.
  • Purku tapahtuu sunnuntai-iltana, näyttelyn sulkeuduttua. Silloin mm. keräämme matot pois, kasaamme ja pakkaamme tuolit sekä pöydät.

Talkoolaisten suhteen ainoa rajoitus on, että näyttelypäivinä talkoolaisten täytyy olla 18 vuotta täyttäneitä. Rakennukseen ja purkuun voivat osallistua nuoremmatkin.

Näyttelypäivien kesto on klo 7–21 ja toivomme, että suurin osa talkoolaisista pystyisi osallistumaan näyttelypäivinä puoleksi päiväksi hommiin eli joko aamuun klo 7–14 tai iltaan klo 14–21. Tosin kaikki apu otetaan vastaan eli lyhyemmätkin ajat, jolloin voisit olla avuksi kannattaa ilmoittaa. Rakennuspäivänä hommat painottuvat iltapäivään/iltaan ja purkamaan pääsemme sunnuntaina klo 18 jälkeen.

Talkoopalkkiot 2022:

  • Kaikki talkoolaiset saavat tuttuun tapaan ruuan sekä ilmaisen parkin talkoopäivälle/-päiville. Ennen/jälkeen talkoovuoron pääset toki myös ilmaiseksi messuilemaan.

Uutuutena:

  • 1 vuoron talkoileva saa valita esinepalkkion: Tolenteri 2023, tolleriheijastin tai uusi upea pillinaru
  • 2 vuoroa talkoileva saa esinepalkkion lisäksi 50% alennuksen vuoden 2023 Novascotiannoutajat ry:n jäsenmaksusta
  • 3 vuoroa (tai enemmän) talkoileva saa vapaavalintaisen esinepalkkion lisäksi 100% alennuksen vuoden 2023 Novascotiannoutajat ry:n jäsenmaksusta

Nyt kaikki ilmoittautumaan talkoisiin!

Yhdistyksemme saa talkoista mukavan rahallisen korvauksen, joka on merkittävä osa vuotuista budjettiamme. Tulemalla mukaan talkoisiin mahdollistat yhdistyksemme aktiivisen toiminnan jatkossakin. Kiitos, kun autat!

Kaikki tehtävät tehdään porukassa eikä ketään jätetä yksin. Uusien talkoolaisten pariksi pyritään laittamaan kokenut konkari (toiveitakin saa esittää), joten kenenkään ei tarvitse epäillä, ettei osaisi. Tehtävät ovat helppoja ja seura parasta mahdollista.

Ilmoittautuessasi kerrothan, minä päivänä/päivinä pääset paikalla ja tuletko aamu- vai iltavuoroon vaiko mahdollisesti koko päiväksi? Useamman vuoron tekijöille on luvassa jotain extraa.

Muistathan laittaa ilmoittautumiseesi myös puhelinnumerosi.

Ilmoittautumisia odotellaan tänä vuonna osoitteessa: satus.soini(at)gmail.com

Tervetuloa!

Toivottelee Kympit: Noora Lintula, Laura Raekannas ja Satu Soini