Nuorten Koirien Koulutuspäivä

  • la 6.4.2024
  • Orimattila

Tervetuloa nuorten tollereiden koulutuspäivään!

Aika: 6.4.2024 klo 10-12:30 ja 13-15:30
Paikka: Orimattila

Novascotiannoutajat ry:n TNT-valmennustiimi järjestää nuorille koirille noutokoulutuspäivän. Päivään ovat tervetulleita alle 2-vuotiaat koirat, joilla on rokotukset kunnossa. Koulutuksessa keskitytään noutavan tollerin peruskoulutukseen sekä noutolajeissa ja metsästyksessä tarvittaviin taitoihin. Koulutuspäivässä on myös mahdollisuus tutustua riistaan.

Koulutuspäivä järjestetään la 6.4.2024 Orimattilassa (tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin). Kouluttajina toimivat Niina Roivainen ja Anna Koski. Osallistujat jaetaan kahteen tasoryhmään (aamupäivä- ja iltapäiväryhmä). Alustava aikataulu saattaa muuttua osallistujamäärän vahvistuttua. Koulutuksessa huomioidaan kunkin koirakon omat koulutukselliset tavoitteet ja harjoituksia tehdään jokaisen koiran jaksaminen huomioiden.

Novascotiannoutajat ry:n jäsenet ovat etusijalla koulutukseen. Koulutus maksaa yhdistyksen jäsenille 20 €/koirakko, ei-jäsenille 30 €/koirakko. Kuunteluoppilaat maksutta. Koulutuksessa ei tarjota ruokaa, joten päivään kannattaa varautua omin eväin.

Ilmoittautuminen alkaa la 24.2.2024. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset ovat sitovia, peruutukset vain sairaustapauksissa.

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: niina.roivainen@gmail.com

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietosi, koiran nimi, ikä, koulutustaso sekä mahdollisia toiveita koulutukseen liittyen.

kuva © Krista Leinonen