Agility SM-joukkuehaku

19.6.2023

Agilityn SM-kilpailut Jyväskylässä 25 - 27.8.2023 ja joukkuekilpailu sunnuntaina 27.8.2023.

Olisitko käytettävissä Novascotiannoutajat ry:n joukkueeseen? Joukkueiden ilmo päättyy 7.8.,joten ilmoita käytettävyytesi joukkueeseen 1.8. mennessä Johannalle johanna.nyberg@pp.inet.fi! Samaan osoitteeseen sitten myös mahdolliset dokumentit.

Yhdistys maksaa joukkueiden osallistumismaksun (1 maksi, 1 pikkumaksi, 1 medi joukkue).

Tässä vielä kriteerit:

Joukkuekilpailu

Joukkuekilpailu on tarkoitettu SAGI:n jäsenseuroille. Joukkueen koko on enintään 4 koirakkoa + 1 varakoirakko. Joukkueen koirilla tulee olla oikeus kilpailla kolmosluokassa.

Joukkueiden muodostamiselle on olemassa seuraavat vaihtoehdot:

  • Ensisijaisesti jäsenseura nimeää jäsenistään joukkueen.
  • Yhdistelmäjoukkue. Jos jäsenseuralla ei ole mahdollisuutta nimetä johonkin kokoluokkaan omaa joukkuetta, se voi muodostaa yhdistelmäjoukkueen yhden tai useamman jäsenseuran kanssa, jolla ei ole omaa joukkuetta kyseisessä kokoluokassa. Yhdessä kokoluokassa voi yhdestä jäsenseurasta olla koirakoita vain yhdessä joukkueessa (joko seuran oma tai yhdistelmäjoukkue).
  • Edustusoikeuden siirto. Kilpailulisenssin haltija voi lisenssiseuran kirjallisella luvalla edustaa toista SAGI:n jäsenseuraa. Edustussiirto on mahdollista rotujärjestön, rotuyhdistyksen tai rotukerhon joukkueeseen sen rotuisella koiralla, jota kyseinen yhdistys edustaa. Lisenssinhaltijan on oltava sen seuran jäsen, jonne hänen edustusoikeutensa siirretään joukkuekilpailun ajaksi.

Ohjaaja voi edustaa eri seuroja vain eri kokoluokissa. Samassa kokoluokassa ohjaaja voi olla vain yhdessä joukkueessa.

(c) Tiia Ahveninen