Joukkuehaku Mäntän Talvinomeen ja Pirkan Dameihin

29.1.2024

Yhdistys kokoaa jälleen joukkueita epävirallisten kokeiden joukkuekilpailuihin Mäntän Talvinomeen ja Pirkan Dameihin.

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan ja lähde testaamaan kisakuntosi / hankkimaan koekokemusta!

Joukkuehaku Mäntän talvinomeen

Yhdistys kokoaa joukkueita Mäntän Talvinomeen, joka järjestetään 23-24.3.2024 Korpilahdella.

Koe on epävirallinen nome-koe, joka suoritetaan kahdella rastilla (hakuruutu sekä ohjaus- ja markkeerausrasti). Hyväksyttyä taipumuskoetulosta ei vaadita. Osallistumisoikeus on kaikilla koirilla, joilla ei ole voittajaluokkaan oikeuttavia tuloksia nome-b:ssä tai WT:ssä. Kokeen voi alokasluokassa suorittaa joko dameilla (lauantai 23.3.) tai riistalla (sunnuntai 24.3.).  Avoinluokka järjestetään 24.3. dameilla.

Kokeeseen osallistuvan tulee ilmoittautua kokeeseen itse SNJ:n koekalenterin kautta 10.2 -2.3. ja maksaa osallistumismaksun ilmoittautumisen yhteydessä, maksukuitti tulee liittää ilmoittautumiseen.  Yhdistys korvaa joukkueen osallistumismaksun suoraan osallistujille jälkikäteen. Koe täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kannattaa olla nopea!

Ilmoittaudu yhdistyksen joukkueeseen Marille sähköpostilla: sasurepe@gmail.com 9.2. mennessä vapaamuotoisella ilmoituksella, josta käy ilmi koiran virallinen nimi ja omistaja nimi ja yhteystiedot. (Koiran ohjaajan tulee olla yhdistyksen jäsen).


Joukkuehaku Pirkan Dameihin 

Pirkan Damit järjestetään 6.4.2024 Pälkäneellä.

Nyt tolleristit innolla ilmoittautumaan vuoden 2024 Pirkan Dameihin joukkuekisaan. Yhdistys tukee meitä palauttamalla ilmoittautumismaksun kokeen jälkeen joukkueessa kisanneille koirakoille 

Pirkan Damit on epävirallinen joukkuekilpailu nuorille, alle 22 kk ikäisille koirille. Koiralla ei saa olla tulosta AVO-luokasta (NOME-B, NOWT). Taipumuskoetta ei tarvitse olla suoritettu. Kullakin koirakolla on kaksi tehtävärastia. Ensimmäisellä rastilla suoritetaan kakkosmarkkeeraus sekä ohjaustehtävä. Kakkosmarkkeeraus on varsin selkeä. Ohjaustehtävässä tehdään kaksi eteenlähetystä samalle linjalle - matkat ovat hyvin lyhyitä. Toisella rastilla suoritetaan haku pienehköllä alueella, jolla on kuusi damia. Aikaa haun suorittamiseen on kolme minuuttia.

Lisätietoja

Kokeeseen osallistuvan tulee ilmoittautua kokeeseen itse SNJ:n koekalenterin kautta ilmoittautumisajalla  1.-17.3. Säilytä maksukuitti. Yhdistys korvaa joukkueen osallistumismaksun suoraan osallistujille jälkikäteen. 

Ilmoittaudu yhdistyksen joukkueeseen Marille sähköpostilla sasurepe@gmail.com 28.2 mennessä. Ilmoita viestissä, omat ja koirasi nimi ja tiedot. Lähetän lisätiedot joukkueseen valituille koirakoille ennen SNJ.n ilmoittautumisajan alkamista. (Koiran ohjaajan tulee olla yhdistyksen jäsen).