Joukkuehaku Mäntän Talvinomeen ja Pirkan Dameihin

19.1.2023

Yhdistys kokoaa jälleen joukkueita epävirallisten kokeiden joukkuekilpailuihin Mäntän Talvinomeen ja Pirkan Dameihin.

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan ja lähde testaamaan kisakuntosi / hankkimaan koekokemusta!

Joukkuehaku Mäntän talvinomeen

Yhdistys kokoaa joukkueita Mäntän Talvinomeen, joka järjestetään 25.-26.3.2023 Korpilahdella.

Koe on epävirallinen nome-koe, joka suoritetaan eri rasteilla (haku, ohjaus- ja markkeerausrastit). Hyväksyttyä taipumuskoetulosta ei vaadita. Osallistumisoikeus on kaikilla koirilla, joilla ei ole avoimeen luokkaan oikeuttavia tuloksia Nome-b:ssä tai WT:ssä. Kokeen voi oman valinnan mukaa suorittaa joko riistalla tai dameilla.

Kokeeseen osallistuvan tulee ilmoittautua kokeeseen itse SNJ:n koekalenterin kautta 13.2.-6.3. ja maksaa osallistumismaksun ilmoittautumisen yhteydessä, maksukuitti tulee liittää ilmoittautumiseen.  Yhdistys korvaa joukkueen osallistumismaksun suoraan osallistujille jälkikäteen. Koe täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kannattaa olla nopea!

Ilmoittaudu yhdistyksen joukkueeseen Päiville sähköpostilla: vikbergp@gmail.com 9.2. mennessä vapaamuotoisella ilmoituksella, josta käy ilmi koiran virallinen nimi ja omistaja nimi ja yhteystiedot. (Koiran ohjaajan tulee olla yhdistyksen jäsen).


Joukkuehaku Pirkan Dameihin 

Pirkan Damit järjestetään 1.4.2023 Pälkäneellä.

Nyt tolleristit innolla ilmoittautumaan vuoden 2023 Pirkan Dameihin joukkuekisaan. Yhdistys tukee meitä palauttamalla ilmoittautumismaksun kokeen jälkeen joukkueessa kisanneille koirakoille 

Pirkan Damit on epävirallinen joukkuekilpailu nuorille, alle 22 kk ikäisille koirille. Koiralla ei saa olla tulosta AVO-luokasta (NOME-B, NOWT). Taipumuskoetta ei tarvitse olla suoritettu. Kullakin koirakolla on kaksi tehtävärastia. Ensimmäisellä rastilla suoritetaan kakkosmarkkeeraus sekä ohjaustehtävä. Kakkosmarkkeeraus on varsin selkeä. Ohjaustehtävässä tehdään kaksi eteenlähetystä samalle linjalle - matkat ovat hyvin lyhyitä. Toisella rastilla suoritetaan haku pienehköllä alueella, jolla on kuusi damia. Aikaa haun suorittamiseen on kolme minuuttia.

Lisätietoja: https://www.pirkannuusku.net/nome/pirkan-damit/pirkan-damit-2023/

Kokeeseen osallistuvan tulee ilmoittautua kokeeseen itse SNJ:n koekalenterin kautta ilmoittautumisajalla  20.2.-13.3. Säilytä maksukuitti. Yhdistys korvaa joukkueen osallistumismaksun suoraan osallistujille jälkikäteen. 

Ilmoittaudu yhdistyksen joukkueeseen Marille sähköpostilla sasurepe@gmail.com 18.2 mennessä. Ilmoita viestissä, omat ja koirasi nimi ja tiedot. Lähetän lisätiedot joukkueseen valituille koirakoille ennen SNJ.n ilmoittautumisajan alkamista. (Koiran ohjaajan tulee olla yhdistyksen jäsen).
(c) Markku Kastepohja